Uddi: “Eu sunt un exemplu ca aceste concursuri (X Factor) pot fi o rampa de lansare”

Uddi PRINCIPALAPentru ca ne place si pentru ca a inregistrat un succes notabil in urma colaborarii cu Delia, am stat de vorba cu nimeni altul decat Uddi. Avem pentru voi un interviu exclusiv cu informatii despre piesa “Ipotecat”, despre colaborarile lui Uddi cu Delia, Mike Angello si What’s Up, dar si despre planurile pe care le are in viitorul apropiat. Va lasam, asadar, in compania lui Dragos Udila, alias Uddi.

 

Buna. Pentru inceput, spune-ne cine este Uddi…

Uddi este Dragos Udila, pasionat de muzica si hotarat sa cucereasca scena muzicii romanesti.

 

Vorbeste-ne despre colaborarea ta cu Delia: cum a prins viata aceasta colaborare, cum a fost sa lucrezi cu Delia?

Delia este o artista completa, a fost o placere si o onoare sa lucrez cu ea. O stiam, ea fiind in juriu la X Factor, unde am concurat si chiar imi doream sa am ocazia odata sa cant cu ea. Si iata ca dorinta mi s-a indeplinit.

 

Uddi SECUNDARAPiesa “Ipotecat” ft. Delia este o piesa care a prins foarte bine la public. Ce ne poti spune despre aceasta piesa?

Piesa este produsa in studiourile Famous Production si compusa de catre Randi, iar la versuri si linie am mai contribuit si eu, si Delia. Mi-a placut mult piesa de cand am auzit-o prima oara si mi-am dorit mult ca oamenii sa o aprecieze si sa o aud la radio.

 

“Ipotecat” se claseaza pe locul 69 in topul 100 vanzari iTunes pe Romania. Te asteptai ca piesa sa fie atat de apreciata?

De fapt, astazi este pe #3 la Pop Chart si #7 la All Genres. Aveam incredere in piesa asta si ma bucur enorm sa vad ca este pe placul oamenilor.

 

Stim ca nu este prima data cand lucrezi cu Delia, ci ca ai avut si un featuring cu ea si Mike Angello la piesa “Anii ce vin”. Spune-ne mai multe despre piesa, featuring…

Si “Anii ce vin” este o piesa draga mie, compusa tot de Randi la noi in studiouri. Are un vibe mai retro care pe mine, personal, m-a cucerit. Si se pare ca si publicul a apreciat-o, pentru ca inca se aude la radio.

 

Dupa colaboararea cu Delia, cu ce alte colaborari ne vei mai surprinde in viitorul apropiat?

Deocamdata nu am in plan alte colaborari. Pentru ca am colaborat cu What’s Up, Delia si Mike Angello, acum este momentul sa vin si cu un single al meu. Stati cu ochii pe mine ca il lansam in curand.

 

Daca ar fi sa colaborezi la nivel international, cu cine ai alege sa lucrezi?

Cu siguranta un artist reggae. Probabil ca Patrice, pentru ca imi place mult muzica lui si el ca artist.

 

Ce a insemnat pentru tine participarea la renumitul concurs X Factor?

A insemnat experienta, ocazia de a vedea cum lucreaza profesionistii din industria muzicala, precum si ocazia de a ma face auzit. Datorita emisiunii X Factor, Randi m-a remarcat si a decis sa ma ia la casa lui de productie, Famous Production.

 

Uddi A TREIAConsideri ca participarea la astfel de concursuri poate fi vazuta ca o rampa de lansare?

Categoric. Evident, nu se intampla pentru toata lumea, dar eu sunt un exemplu ca aceste concursuri pot fi o rampa de lansare, te poate remarca persoana potrivita.

 

La concursul X Factor, i-ai atras atentia lui Randi. Care crezi ca este cel mai mare atu al tau?

Faptul ca am o voce cu un timbru deosebit, felul de a canta si pasiunea si degajarea cu care o fac.

 

Ce ne pregateste Uddi in viitorul apropiat?

Un nou single, care sper sa va placa.

 

Un gand pentru cititoarele noastre Tonica…

Va pupa Uddi! Va doresc sa aveti parte de multa iubire! Si stati pe ochii pe pagina mea oficiala de Facebook, Uddi, pentru mai multe vesti despre mine! Jah Bless!

 

Text: Andreea Popescu