Angelina Jolie + The Weeknd = LOVE?

Cutremur în lumea mondenităților de la Hollywood! Angelina Jolie și The Weeknd au fost văzuți pentru a doua oară împreună ieșind dintr-un restaurant. Să fie acesta al doilea lor date?

Presa străină vuia încă de două săptămâni că cei doi ar forma un cuplu, însă niciuna dintre celebrități nu a confirmat relația. Ba mai mult, sâmbătă seara, frumoasa actriță Angelina Jolie, în vârstă de 46 de ani, a fost văzută alături de cântărețul The Weeknd, în vârstă de 31 de ani, ieșind, pentru a doua oară, din separeul aceluiași restaurant din Los Angeles.

Deși au venit separat la întâlnire, vedetele, îmbrăcate complet în negru, au petrecut nici mai mult nici mai puțin de două ore și jumătate în restaurantul italian, după care au plecat împreună cu mașina cântărețului canadian.

O sursă a declarat pentru The Sun că Angelina și The Weeknd nu sunt numai la a doua întâlnire, ci că aceștia s-ar mai fi întâlnit aum mai bine de o lună și la un prânz, la care ar fi fost prezent și fiul actriței, Pax, mare fan al cântărețului.

”Ange a fost în contact cu Abel (numele real al lui The Weeknd), el a fost în New York în același timp în care și ea se afla alături de copiii ei. S-au întâlnit la un prânz. Ea l-a luat și pe Pax la întâlnire, deoarece este fanul lui și se înțeleg de minune,” a povestit sursa respectivă.

În trecut, The Weeknd a format un cuplu și cu artista Selena Gomez, dar și cu modelul Bella Hadid. Și Angelina Jolie este recunoscută pentru mariajele sale eșuate alături de Brad Pitt, Billy Bob Thornton și Jonny Lee Miller. Acum câțiva ani se zvonea că fostul soț al Angelinei Jolie, Brad Pitt, alături de care are șase copii, ar fi avut o relație amoroasă, dar secretă, cu fosta iubită a lui The Weeknd, Selena Gomez.

Bettina Cristea

Foto: Daily Mail