Un nou cuplu la Hollywood?

După mai multe zvonuri apărute în ultima perioadă în presă, iată că Ben Affleck și Ana de Armas au fost surprinși împreună în vacanțe. Cei doi formează cel mai nou cuplu de la Hollywood, iar toți fanii sunt extazați de noua veste.

Curând cei doi au fost surprinși împreună în vacanță în Cuba, țara de origine a actriței, iar apoi, amândoi au fost în vacanță în Costa Rica. Deși deocamdată nu au oficializat relația, apropiații cred că cei doi au început să iasă împreună încă din timpul filmărilor pentru “Deep Water”, lungmetrajul în care joacă amândoi.

View this post on Instagram

✨🧡

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

Deep Water” este un thriller psihologic regizat de Adrian Lyne, inspirat de romanul cu același nume, scris de Patricia Highsmith, care la rândul ei s-a inspirat dintr-un scenariu de Zach Helm și Sam Levinson.

Ben Affleck, în vârstă de 47 de ani, este actor și producător american, iar Ana de Armas are 31 de ani și este o actriță de origine cubaneză.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images

martie 19th, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate