Un sutien greşit ales – efecte pe termen lung asupra corpului

sutien greşit

Ca rezultat al unui studiu făcut în Marea Britanie, a fost creată o ilustrație grafică a posibilelor efecte pe termen lung pe care le poate avea asupra femeilor faptul că poartă un sutien greşit ales.

O firmă de lenjerie a comandat crearea unui model 3D numit Melanie. Anterior, aceasta a consultat mai mulţi experți din domeniul medicinei şi al modei și a chestionat şi purtătoare de sutiene.

Fiolele La Cabine sunt produse pentru ingrijirea tenului formulate cu precizie ridicata si se bazeaza pe ingrediente active inovative, pentru a oferi rezultate notabile si de durata. 


Melanie ilustrează cele mai grave probleme

Studiul și graficul au fost comandate de marca de lenjerie Pour Moi, cu sediul în Marea Britanie. În urma analizării afecțiunilor comune și a efectelor secundare ale purtării unui sutien nepotrivit, Pour Moi a creat-o pe Melanie. Acest model 3D ilustrează cum ar putea arăta corpul după zeci de ani de efecte secundare ale unui sutien greşit ajustat. Compania a efectuat un sondaj în rândul a peste o mie de femei pentru a identifica cele mai grave probleme.

sutien greşit

Melanie este considerată o reprezentare vizuală extremă a efectelor pe care le poate avea un sutien asupra corpului. Printre acestea se numără umerii cocoșați, postură proastă, umeri deformaţi și vergeturi. În plus se adaugă și deteriorarea suprafeței pielii, inclusiv pete, iritații și semne de lungă durată.

Ajustarea face diferenţa

Modelul 3D a fost conceput pentru a sublinia importanța ajustării regulate a sutienului, deoarece un sutien bine adaptat poate face o diferență uriașă în ceea ce privește sănătatea corpului pe termen lung și încrederea în propria persoană.

Cristina Dudău

Foto Hepta şi Shutterstock