UNTOLD Festival, un succes rasunator

decupat_UntoldPrima editie a celui mai asteptat eveniment de muzica al anului, UNTOLD Festival, s-a dovedit a fi un adevarat succes. Peste 240.000 de oameni au cantat si au dansat alaturi de 170 de artisti intr-o atmosfera de-a dreptul incendiara ce a fost resimtita pe parcursul a nici mai mult, nici mai putin de 88 ore.Aplauze rasunatoare si focuri de artificii

Festivalul UNTOLD s-a desfasurat in perioada 30 iulie − 2 august in Cluj-Napoca si a adus pe scena sa artisti de renume international ca Armin van Buuren, David Guetta, Avicii si ATB. Pe parcursul celor 4 zile, Clujul s-a dovedit a fi un oras mai mult decat primitor, punand la dispozitie vizitatorilor numeroase locuri de relaxare, dar si de petrecere. Preferatele publicului au fost Sala Polivalenta, Parcul Central, Strandul Sun, dar si Piata Unirii si Euforia Music Hall, acolo unde s-au tinut numeroase concerte de muzica rock si retro. Experienta inedita a fost apreciata de milioane de fani din intreaga lume atat prin intermediul retelelor de socializare, cat si prin intermediul site-ului oficial, care a inregistrat 500.000 de vizitatori unici in aceasta perioada. Scena principala a fost amenajata pe 1.200 mp, cu un decor ce a insumat 306 mp de ecrane video si 533 de lumini si proiectoare. Efectele pirotehnice impresionante si aplauzele de final au creat o atmosfera memorabila si au trasat deja directia urmatoarelor editii ale UNTOLD Festival.

„Eforturile noastre au fost rasplatite de entuziasmul si aplauzele unui public nespus de frumos, pe care speram sa-l vedem si la editia urmatoare”, a declarat Bogdan Buta, Director General UNTOLD Festival.

Text: Madalina Manole