Ups, cred ca ma insala..

Ups-cred-ca-ma-insalaInfidelitatea e o crima? Cati ar trebui sa fie deja inchisi si condamnati la ani grei pentru aceasta „crima”, dar cu toate astea, zburda liberi dupa ce comit acest pacat?
Oare ma insala, oare ma minte, oare ce imi ascunde? Te sucesti si te invartesti si mii de ganduri iti invadeaza mintea doar pentru faptul ca apar unele schimbari in relatia ta si nu stii exact de la ce si mai ales pentru ce.

    Toate erau bune si frumoase pana cand ceva a intervenit, dar tu nu stii exact pe moment. Din pacate pentru ei, fac greseala de a se da de gol ca au facut ceva sau ca o fac in continuare si de aici e simplu sa iti dai seama ca iubitul tau chiar iti ascunde ceva.

Bineinteles, nu e cazul sa devii paranoica daca nu iti raspunde din prima la telefon si te suna peste cateva minute, dar sunt alte semne ce ii dau de gol fara sa vrea.

    Ei bine, primeai cadouri sau flori si inainte, dar doar cu anumite ocazii, insa dintr-odata printul tau fermecat s-a schimbat si mai ca vine acasa aproape in fiecare zi cu flori si mici atentii. Nimic in neregula pana aici, dar multi barbati fac asta doar atunci cand se simt vinovati.

    Si ca si cum astea nu ar fi suficiente, mai apare si programul prelungit… poate initial te gandesti ca e bine, munceste, capata experienta si, in acelasi timp, cresc si veniturile, dar asta nu trebuie sa devina o obisnuinta. Astazi munceste peste program, maine la fel, poimaine la fel… si tot asa o perioada de timp. Acasa vine mereu foarte obosit si scuza lui este: „Muncesc foarte mult”.

    Mai mult ca sigur si tu muncesti, dar la tine de ce nu se intampla ca mereu sa ti se prelungeasca programul? Hmm… curios si dubios in acelasi timp. Ai putea sa verifici daca intr-adevar asta se intampla, altfel surpriza va fi si mai mare.

    Stai un pic si cugeta asupra lucrurilor care se intampla… s-ar putea ca iubitul tau sa nu fie chiar printul fermecat asa cum ai vrut tu sa il consideri. Daca alege sa te insele inseamna ca tu nu mai insemni pentru el, nu poti iubi doua femei in acelasi timp cum nu poti nici sa iti construiesti fericirea pe nefericirea celuilalt, asa ca nu accepta! Girls, viata nu se termina aici, iar compromisurile in acest caz chiar nu isi au rostul. Nu va sacrificati fericirea pentru un om care nu va apreciaza nici macar prezenta!

 

Text: Camelia Maria Diaconu