Va invitam la Vernisajul Expozitiei Internationale de Arta Plastica Feminina Contemporana „Poduri Europene”

sigla artaLuni, 7 aprilie 2014, ora 18:00, sunteti invitati la Vernisajul Expozitiei Internationale de Arta Plastica Feminina Contemporana „Poduri Europene”, editia cu numarul zece, organizata de catre Fundatia Fildas Art, in calitate de organizator, Farmaciile Catena, prin Programul Catena pentru Arta, in calitate de sponsor al evenimentului si Asociatia Femeilor Creatoare in Arta Plastica din Romania.

Evenimentul va avea loc la GaleriaSENSO (parter si etaj), situata pe Bd. Unirii nr.15, sector 4. Expozitia reuneste lucrari de pictura, grafica si sculptura realizate de  importante creatoare de arta atat din tara, cat si din strainatate in cadrul ultimelor doua editii ale Atelierului International de Creatie Feminina Contemporana „Poduri Europene” de la Eforie Sud.

Invitatie - fata

Doamna Doina Pauleanu, Director al Muzeului de Arta Constanta va sustine un discurs in deschiderea expozitiei. Expozitia poate fi vizitata in perioada 7 – 25 aprilie 2014 si va fi deschisa de luni pana vineri, intre orele 11.00 – 18.00. Imaginile din expozitiile anterioare pot fi vizionate chiar aici.

 

Text: Ruxandra Raica