Vacanta in Italia… pentru minte si corp!

decupat_Vacanta in Italia nesti danteDu-ti simturile in vacanta si evadeaza din cotidian cat de des poti! Chiar daca nu reusim sa petrecem o vacanta infinita asa cum ne-am dori poate, o putem prelungi prin cateva gesturi mici care sa ne scoata din rutina si care sa ne poarte simturile departe. Iti propun sa faci cunostinta cu dulcele trai italian prin trei sapunuri vegetale, fabricate manual, inspirate de trei orase italiene de poveste. O calatorie binemeritata a simturilor oferita de Nesti Dante!Sapunul vegetal Dolce Vivere ROMA

Roma, candva capitala Imperiului Roman, este acum capitala Italiei si pastreaza amintirile maretiei unui imperiu care a uimit odata lumea intreaga. Colosseumul si Columna lui Traian sunt doar doua dintre vestigiile pe care merita sa le vezi macar o data in viata. Inspirat de frumosul oras intemeiat de gemenii Romulus si Remus, dar si de clima sa mediteraneana si vegetatia superba, Nesti Dante a creat sapunul Dolce Vivere ROMA, cu parfum de leandru, struguri tamaiosi si smochine. Un sapun care incapsuleaza farmecul irezistibil al Romei. Curata bland pielea si o catifeleaza!

Sapunul vegetal Dolce Vivere PORTOFINO

Nu ai descoperit cu adevarat farmecul tipic italian daca nu ai ajuns in Portofino, un mic orasel cu doar putin peste 500 de locuitori care i-a fascinat pe intelectualii si aristocratii europeni inca din secolul XIX. Peisajul extraordinar pe care il ofera golful Portofino, vegetatia bogata si arhitectura rafinata fac din Portofino un loc de poveste. Sapunul Dolce Vivere PORTOFINO are un parfum deosebit, obtinut printr-o combinatie rara de nufar, in si apa de trandafir. Acest sapun vegetal este fabricat manual in Italia si este potrivit pentru toate tipurile de piele. Ofera-ti un rasfat dulce si simte aerul de Portofino!

Sapunul vegetal Dolce Vivere VENEZIA

Traiesti chiar acum o frumoasa poveste de dragoste? Esti romantica si visatoare, in cautarea iubirii care sa te implineasca? Atunci cu siguranta viata te va purta catre Venetia, Orasul Indragostitilor. Un mic colt de rai care nu se aseamana cu niciun alt oras. Declarata patrimoniu al umanitatii de catre UNESCO, Venetia a fost sute de ani la rand un oras puternic, care si-a pastrat spiritul de independenta. Acum primeste in bratele ei, an de an, indragostiti din toata lumea care vin sa pluteasca in gondole printre casele fermecatoare si sa-si declare iubirea. Sapunul vegetal Dolce Vivere VENEZIA aduce cu el parfumul dragostei venetiene prin combinatia de flori de bumbac, muscate rosii si orez. Un sapun delicat pentru piele, hidratant si seducator!

Toti avem nevoie sa gustam din cand in cand din acel dolce far niente, nu-i asa?

Text: Bianca Badescu