Valiză sau geantă de voiaj? Care va fi o alegere mai bună pentru o călătorie de vacanță?

Pleci într-o scurtă vacanță sau poate într-o excursie în afara orașului? În loc de o valiză mare pe care nu o vei putea umple, alege o alternativă mai mică și mai practică: un troler de mici dimensiuni sau o geantă de voiaj. Mai jos vei afla la ce să acorzi atenție atunci când o cumperi. Citește aceste informații și apoi alege modelul care se potrivește cel mai bine stilului tău de călătorie.Geanta de voiaj – ce caracteristici ar trebui să aibă?

Este posibil ca atenția ta să fie îndreptată către o geantă de voiaj elegantă. Este frumoasă, de designer… dar complet nepractică! Dar înainte de a o cumpăra, asigură-te că verifici câte buzunare are, dacă toate sunt prinse cu fermoare și dacă este realizată din material flexibil, astfel încât, dacă este necesar, să poți introduce articole suplimentare în ea fără teama de a o deteriora.

O geantă de voiaj sau un troler sport are multe avantaje și este una dintre cele mai frecvent alese. Modelele sport sunt ușoare, realizate din țesături tehnice, care sunt renumite nu numai pentru durabilitatea lor ridicată, ci și pentru flexibilitatea lor. De obicei au multe buzunare utile, mânere reglabile care pot fi ajustate perfect la înălțimea și silueta, precum și un design original. Merită adăugat că o geantă de voiaj sport este mult mai ieftină decât o geantă din piele, ceea ce poate fi considerat și avantajul ei.

Amintește-ți că o geantă voiaj este o investiție pe termen lung, așa că ar fi bine să o alegi cu grijă. În loc să te concentrezi pe obținerea celui mai mic preț, caută cel mai bun raport calitate-preț. Modelele de la branduri emblematice te așteaptă la CCC, acestea încântând prin caracterul practic și confortul pe care îl oferă în timpul călătoriilor!

Geanta de voiaj pentru avion – ce restricții de bagaje se aplică?

O geantă mare de călătorie funcționează excelent ca bagaj de mână. Dacă intenționezi să călătorești cu avionul, de exemplu pentru un city break, verifică ce dimensiune a bagajelor poți lua la bord și care este greutatea maximă acceptată în tariful biletului.

Majoritatea companiilor aeriene permit următoarele dimensiuni de genți sau trolere: 50 cm x 40 cm x 20 cm. În ceea ce privește greutatea bagajului, acesta ar trebui să varieze între 8 și 10 kilograme. O geantă de voiaj la îndemână va funcționa mult mai bine decât o valiză, deoarece în cazul acesteia din urmă, în dimensiunea totală sunt incluse și roțile și mânerele.

Indiferent dacă intenționați să călătoriți cu avionul, mașina sau pe jos, un design izbitor de geantă voiaj are întotdeauna avantajele sale. La aeroport îl vei localiza rapid, în portbagajul mașinii nu îl vei confunda cu geanta de călătorie a prietenilor tăi, iar pe jos – te vei remarca în mulțime. Cu toate acestea, dacă nu dorești să experimentezi cu culori, atașează o etichetă de călătorie la bagaj sau adaugă un accent luminos, de exemplu o eșarfă, datorită căreia îți vei găsi cu ușurință bagajul și cu siguranță nu îl vei confunda cu altul.

Ai nevoie de o geantă de călătorie mică sau de una mare? Colorată sau discretă? Pentru femei sau bărbați? Indiferent de ceea ce cauți, cu siguranță o vei găsi în magazinul CCC. Cumpărături și călătorii fericite!