Vanotek lansează ”Weekend” cu Veve Milah, o doză de optimism și energie

Vanotek prezintă single-ul ”Weekend” în colaborare cu Veve Milah, o piesă dance, în engleză și spaniolă, ca o zi de vară, cu o doză de optimism și energie. Veve Milah este o artistă, compozitoare și producătoare din Ibiza, cunoscută pentru single-ul “Chilleando por Madrid”.

 

”Weekend” este porția de energie, iubire și pozitivism pe care o împărtășesc publicului. Stay tuned for more”, a spus Vanotek.”Weekend” a fost compusă de Vanotek și de Veve Milah, versuri Veve Milah, produsă de Vanotek, iar videoclipul a fost regizat de SAN și filmat de David Mogan.

 Vanotek feat. Veve Milah – Weekend

 Anul trecut, Vanotek a lansat ”Someone” feat. Denitia și a produs cele două piese de la Bastard! – ”You Lose” și ”F..k That”.                 

 

”F..k That” a fost extrem de bine poziționată în topul Shazam Rusia, unde a ajuns până pe locul 1, devansând artiști precum The Weeknd, Dua Lipa, dar și în clasamentele radio de acolo, iar în top Shazam Global, a fost pe locul 29. Pe YouTube, piesa are peste 10 milioane de vizualizări.

 

Vanotek este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați producători din România, câștigător al discului de platină pentru ”Tell Me Who” în Rusia și CIS.

 

Vanotek feat. Eneli – Tell Me Who

Bettina Cristea

Foto: PR