Vedete care s-au îndrăgostit de fanii lor

Poate că încă mai visezi să te căsătoreşti cu Johnny Depp sau Leonardo DiCaprio. Continuă să visezi pentru că nici nu ştii cum dă norocul peste tine şi o să vă cunoaşteţi. Aşa s-a întâmplat şi cu vedetele de mai jos. Celebrităţile s-au îndrăgostit de fanii lor şi acum unele încă mai trăiesc frumoase poveşti de dragoste.Anne Hathaway şi Adam Shulman

Actriţa Anne Hathaway l-a cunoscut pe bijuteriul Adam Shulman în 2008, la Festivalul de film din Palm Springs, California. În 2012 cei doi s-au căsătorit, urmând ca în 2016 să aibă primul copil, Jonathan, iar în 2019, pe cel de-al doilea, Jack.

Matt Damon şi Luciana Barroso

Povestea lui Matt şi a Lucianei seamănă cu cea a Cenuşăresei. Ea era chelneriţă într-un bar din Miami, iar actorul s-a izbit într-o zi în ea. Atunci Luciana nu a ezitat nu a ezitata să-i spună actorului că este fana sa. Dragostea a fost la prima vedere din partea amândurora, pentru ca Matt a continuat să frecventeze localul pentru a o vedea. În 2005 s-au căsătorit, iar pe parcursul celor 15 ani de mariaj au făcut trei fete: Isabella, Gia şi Stella.

Fergie şi Josh Duhamel

Actorul Josh Duhamel a recunoscut că înainte să formeze un cuplu cu Fergie, o visa destul de des. Acesta a reuşit să o întâlnească pe cântăreaţă la filmarea serialului Las Vegas. Cei doi s-au căsătorit din 2009, dar s-au despărţit zece ani mai târziu. În timpul mariajului l-au făcut pe Axel, acum în vârstă de 6 ani.

Conan O’Brien şi Lisa Powell

Conan şi-a întâlnit soţia în propria emisiune. Aceasta se afla în public, iar vedeta a observat-o. Un an mai târziu cei doi s-au căsătorit şi au împreună un băiat şi o fată.

Julia Roberts şi Daniel Moder

Julia Roberts şi-a cunoscut soţul în anul 2000, în timpul filmărilor pentru Mexicanul. Câţiva ani mai târziu s-au căsătorit şi au făcut trei copii: Hazel, Phineas şi Henry.

Katie Holmes şi Tom Cruise

Încă din adolescenţă, Katie era înnebunită după filmele în care juca Tom Cruise. După ce a mai crescut, a decis să devină actriţă pentru a-şi cunoaşte idolul. Visul ei s-a împlinit şi în 2004 l-a cunoscut pe actor, iar în 2005 a devenit soţia lui. Din păcate, dragostea lor a ţinut până în 2012, însă deşi sunt divorţaţi, cei doi continuă să o crească împreună pe fiica lor Suri.

 

John Travolta şi Kelly Preston

Ca şi în cazul anterior, ea era îndrăgostită de idolul său, încă din tinereţe. După ce l-a văzut pe Travolta în „Grease”, aceasta a urmat actoria pentru a-l cunoaşte pe actor. În 1989 cei doi s-au întâlnit pe platoul de filmare pentru „Experts” şi după doi ani s-au căsătorit şi au făcut doi copii.

Jessica Alba şi Cash Warren

Cei doi s-au întâlnit pe platoul de filmare la „Fantastic Four”, el fiind asistentul producătorului. În anii 2000, Jessica Alba se bucura de o super popularitate, mai ales în rândul bărbaţilor. După patru ani, cei doi s-au căsătorit şi au făcut doi copii, un băiat şi o fată.

Christian Bale şi Sibi Blazic

Şi Sibi Blazic a ales să facă actoria pentru a-l cunoaşte pe actorul Christian Bale. Pentru aceasta, din păcate, cariera nu a mers şi a devenit asistenta Winonei Ryder. În cadrul unei petreceri organizate de aceasta a reuşit să-l cunoască pe actor, în 2000 cei doi casătorindu-se. Ei sunt şi acum împreună şi au împreună doi copii.

Elvis şi Priscilla Presley

Elvis şi Priscilla s-au cunoscut în Germania, unde cântăreţul făcea armata, ea cunoscându-l pe “Regele Rock and Roll-ului”. După patru ani, Elvis a invitat-o pe Priscilla la el acasă, în Statele Unite, iar câţiva ani mai târziu au făcut-o pe Lisa-Marie. Cuplul s-a despărţit după şase ani de relaţie.  

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images