Verdele smarald cu care Kate Middleton a atras toate privirile

Ducesa de Cambridge a purtat o rochie de culoarea smaraldului, strălucitoare, de 1.595 de lire, pe care a accesorizat-o cu pantofi de 590 de lire, în cadrul unei recepţii.

Întreaga ţinută a fost aleasă special pentru vizita la beraria Guinness şi pentru a se potrivi cu simbolistica Irlandei. Creaţia poartă semnătura designerului The Vampire’s Wife, iar tocurile, casa Manolo Blahnik.

În prima zi a vizitei în Irlanda, cuplul regal a depus o coroană de flori în Grădina Amintirii, un spaţiu dedicat celor care s-au ridicat împotriva stăpânirii britanice, în 1916.

La aeroport, ducii de Cambridge au fost primiţi de preşedintele Michael D. Higgins şi soţia sa, Sabina, care nu au ezitat sa dea mâna cu membrii Casei Regale în ciuda focarului de coronavorus din Anglia.

La rândul lor, Will şi Kate au ales să nu poarte mănuşi şi au insistat că se simt în siguranţă chiar dacă virusul a îmbolnavit 51 de britanici.

Ducii de Cambridge vor reveni vineri în Marea Britanie, ceea ce înseamnă că vor lipsi de la Premiile Endeavour Fund din Londra.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images