Poate cere Victoria Beckham ajutor de la stat?

Ce părere aveți – oare Victoria Beckham are dreptul să ceară ajutor statului american pentru plata personalului trimis în șomaj, la fel ca și celelalte firme din industria modei – sau datorită faimei ei ar trebui să renunțe la această facilitate?

Aflați de la noi de unde a pornit această controversă.

Chiar dacă zilele trecute a fost ziua ei, celebra Victoria Beckham a fost supărată, recunoscând că a avut una dintre cele mai stresante săptămâni. În recesiune, business-ul ei are de suferit, iar pentru a nu intra în faliment, vedeta şi-a trimis angajaţii în şomaj tehnic.

Odată ce decizia a fost făcută publică, fosta componentă a trupei Spice Girls a fost aspru criticată de public şi jurnalişti, mai ales că zvonurile spun că aceasta doreşte să ceară ajutor statului pentru a plăti salariile angajaţilor. 

Ştiind că familia Victoriei Beckham are o avere estimată la 335 de milioane de lire sterline, jurnalistul englez şi reprezentant NHS (National Health Service), Piers Morgan a luat foc la aflarea deciziei. 

Mai mult decât atât, zilele trecute, mai multe celebrităţi au participat la un concert caritabil televizat, organizat de Lady Gaga, pentru strângerea de fonduri în lupta împotriva COVID-19. În cadrul evenimentului #TogetherAtHome, urmărit de peste 21 de milioane de oameni şi care a adunat 127 de milioane de dolari donaţii, Victoria şi David Beckham l-au prezentat pe Elton John. Acest lucru i s-a părut deplasat jurnalistului, care “lovit” în imaginea mogulului din fashion, acuzând-o de ipocrizie.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images