Victoria Beckham: “Purtam haine strâmte pentru că eram nesigură pe mine”

Celebritatea recunoaşte că înainte de a deveni o femeie atât de potentă financiar, purta haine foarte mulate pentru că simţea nesigură pe forţele proprii.

În cadrul Săptămânii Modei, designer-ul Victoria Beckham a stat de vorbă cu studenţii pasionaţi de modă din UK. Ei au întrebat-o dacă s-a simţit vreodată “confuză” privind stilul său vestimentar.

“Când eram în Spice Girls aveam stilişti care ne îmbrăcau pe toate, dar în viaţa mea reală nu am colaborat niciodată cu unul”, povesteşte Victoria.

“Obişnuiam să port rochii foarte structurate cu corset, pe unele încă le mai am… dar stilul meu a devenit unul mult mai relaxat. Uitându-mă în urmă, bănuiesc că faptul că purtam haine strâmte era semn al nesiguranţei mele. Încrederea în mine a crescut, eu m-am mai maturizat, acum ştiu ce mi se potriveşte şi ce mă face să ma simt confortabil. Acum simt că nu mai am nimic de dovedit din punct de vedere vestimentar,” continuă vedeta.Stilul Victorie Beckham în pandemie

 Mutată cu familia la Cotswolds, oraşul ei natal, pe perioada de carantină, Victoria a spus că, în afară de Harper, fiica ei, care a purtat uniforma şcolară, toţi au adoptat ţinute lejere, ca de stat în casă.

“Mi-ar plăcea să spun că ţinutele mele de casă au fost de kaftan, dar nu este cazul. Încă mă trezesc devreme să-mi fac exerciţiile fizice, apoi ma îmbrac confortabil de muncă. O pereche de blugi, un tricou sau un jumper. Încă nu mă simt bine cu abdomenul meu.

Am ieşit zilnic la plimbare şi singura pereche de încălţăminte pe care o port, este o pereche de pantofi sport. Este atât de bine să faci totul alături de cei dragi, fără să te gîndeşti prea mult la vestimentaţie. Deci, clar fără tocuri”, a spus Victoria Beckham despre zilele petrecute în lockdown.

Designer-ul a mai recunoscut că în ciuda faptului că a început să-i placă şederea acasă cu familia, totuşi, abia aşteaptă să înceapă munca la Londra.

“Abia aștept să dau drumul atelierului din nou. Există atât de multe lucruri pe care le poți face digital, dar la un moment dat trebuie să poți pune mâna pe haine. Mi-e dor să mă aranjez. Să iau un prânz cu familia și prietenii într-un pub frumos, să beau câteva pahare de vin. Sunt foarte recunoscător pentru timpul alături de familie, dar sunt gata să-mi reiau viaţa socială de acum“, a mai adăugat ea.

Photo: Harper’s Bazaar