Victoria’s Secret pregătește o serie de documentare

Seria de documentare din trei părți, care se aruncă în imperiul lenjeriei, The Rise and Fall of Victoria’s Secret, va avea premiera pe Hulu anul viitor.

Regizat de Matt Tyrnauer, care a condus Valentino: Ultimul Împărat din 2008, seria limitată va „merge în culisele mărcii de lenjerie intimă, folosind conturi de primă mână și cercetări aprofundate de investigație pentru a dezvălui funcționarea interioară a Victoria’s Secret, brandul și cultura instituție “, conform The Hollywood Reporter.

Producția este deja în desfășurare, cu lansarea programată pentru începutul anului 2022. Film 45 și compania regizorului Peter Berg, vor produce documentarul. Planurile pentru proiect au fost dezvăluite pentru prima dată în martie 2020 de Deadline.Călătoria Victoria’s Secret

Potrivit presei, seria va urmări călătoria Victoria’s Secret de la o companie de îmbrăcăminte comandată prin poștă la un gigant retailer care a devenit ulterior centrul unor controverse. În ultimii ani, compania a fost supusă „focului” după ce o investigație a New York Times a descoperit istoria comportamentului misogin și toxic la locul de muncă. Jeffrey Epstein a fost acuzat în acest caz.

Cu toate acestea, relevanța mărcii și impactul cultural erau deja puse sub semnul întrebării până atunci. În timp ce publicul a continuat să îmbrățișeze pozitivitatea corpului, diversitatea și incluziunea, marca a primit critici pentru dimensiunea sa limitată și pentru modelele super skinny și albe. Compania și-a anulat celebra prezentare de modă Victoria’s Secret în 2019 și a spus că intenționează să „evolueze”.

Rise and Fall of Victoria’s Secret este cea mai recentă versiune documentară originală a lui Hulu, urmând Hillary, Fyre Fraud, Minding the Gap și I Am Greta.

Text: Iulia Mirică

Foto:  google images