Vika Jigulina, mamă? Ăsta să fie motivul plecării din Antenă?

S-a scris mult în presa autohtonă, în ultima vreme, despre faptul că Vika Jigulina ar fi însărcinată, iar acesta ar fi de fapt motivul care ar sta la baza plecării ei din echipa emisiunii Un Show Păcătos de la Antena 1. Însă vedeta declară că lucrurile nu stau deloc așa.

În sfârşit, Vika a făcut publice motivele pentru care de la sfârșitul lunii martie nu va mai apărea pe micul ecran, în emisiunea Un Show Păcătos de la Antena 1.

Contextul actual, pandemia de COVID-19, este lucrul care m-a determinat să fac o pauză. Îmi doresc să am grijă de sănătatea mea și a celor din jurul meu. Așa că respect recomandările autorităților. Să fii parte a unei emisiuni zilnice înseamnă o expunere, un risc. Sunt însă convinsă că vom trece cu  bine peste aceste vremuri dificile și vom reveni la ritmul normal al vieților noastre. Îmi doresc să treacă toată această nebunie și să ne reunim cu toții, în formulă completă”, a spus artista.

Cât despre sarcină…

Nu, nu sunt însărcinată. Am tot citit și eu, în ultimele două luni, știri conform cărora ar urma ca anul acesta să devin mamă. Nu este adevărat. Dacă aș fi însărcinată, nu aș ține acest lucru secret. Dar nu este cazul acum! Mă aflu într-o perioadă a vieții mele în care îmi doresc să mă dedic carierei mele, să dezvolt proiecte frumoase pe care să le ofer oamenilor. Nu voi deveni mamă în viitorul apropiat”, a mai declarat Vika Jigulina.