ViroProtect Rapid: fii învingător în lupta cu virusurile!

Toamna este sezonul prielnic instalării afecțiunilor respiratorii, acestea fiind favorizate, în primul rând, de condițiile meteorologice. Iar anul acesta sezonul afecțiunilor respiratorii se suprapune și cu pandemia generată de virusul SARS-CoV2.

Pe lângă factorii de mediu sunt și anumite virusuri care declanșează afecțiunile respiratorii, dar cauza de bază rămâne în continuare sistemul imunitar slăbit.

Afectate sunt gâtul, nasul, sinusurile, căile respiratorii și plămânii. Simptomele care atrag atenția asupra unei probleme respiratorii pot fi asemănătoare celor specifice unei simple răceli, dar se pot manifesta și prin respirație șuierătoare, greoaie și superficială. Este mai mult decât evident că, atunci când ne confruntăm cu oricare dintre simptomele descrise mai sus, consultul la un medic de specialitate este absolut obligatoriu. De asemenea, este foarte important să avem grijă de susținerea sistemului imunitar.

De aceea, ca să ții virusurile la distanță ai nevoie de un ajutor pentru ca sistemul tău imunitar să funcționeze la parametri optimi și să îți ofere protecția de care ai nevoie.Ce conţine ViroProtect Rapid?

Naturalis ViroProtect Rapid este un supliment alimentar realizat special pentru a susține sănătatea sistemului respirator și a sistemului imunitar, contribuind la întărirea organismului atunci când acesta este slăbit.

Naturalis ViroProtect Rapid conține o combinație de 9 ingrediente speciale, cu rol în menținerea sănătății organismului: seleniu, zinc, vitaminele C și D, rutin și extracte de lumânărică, soc, Pelargonium sidoides, salcie-albă.

Seleniul, zincul, vitaminele C și D și extractul de soc au rolul de a întări organismul prin contribuția pe care o au la buna funcționare a sistemului imunitar.

Extractul de flori de lumânărică are proprietăți expectorante, calmează gâtul iritat și ajută la menținerea sănătății căilor respiratorii, cu acţiune asupra virusului herpetic şi virusurilor gripale de tip A şi B.

Extractul de rădăcină de Pelargonium sidoides are proprietăţi antimicrobiene puternice. Preparatele pe bază de salcie-albă sunt folosite de sute de ani, ca antiinflamatoare, antipiretice și analgezice.

Vitamina C sau acidul ascorbic este o substanţă hidrosolubilă, ce nu poate fi sintetizată sau stocată de organism. Vitamina C este un antioxidant ce scade durata infecţiilor şi reduce simptomele asociate. Seleniul ajută la recuperarea după infecţiile de tract respirator. Iar rolul vitaminei D în promovarea imunităţii a prins avânt în ultima perioadă, mai ales pentru că s-a dovedit că vitamina D, în forma sa activă, are rol împotriva infecţiilor virale şi bacteriene.

Rutinul, obţinut din florile de salcâm japonez, contribuie la menţinerea elasticităţii vaselor sangvine.

ViroProtect Rapid, beneficii

Combinarea celor 9 ingrediente active în Naturalis ViroProtect Rapid susţine organismul în lupta împotriva infecţiilor de tract respirator, stimulând imunitatea, tonusul general şi recuperarea rapidă. Toate acestea, alături de efectul calmant asupra mucoaselor pot fi asigurate prin administrarea unui plic de ViroProtect Rapid pe zi (dizolvat în 150 ml de apă caldă).

ViroProtect Rapid este disponibil in farmaciile Catena