Vizi Imre, coloana sonora pentru cel mai premiat film romanesc

Vizi ImreIndragitul artist Vizi Imre, fost finalist in 2013 al emisiunii concurs Vocea Romaniei, acolo unde a obtinut locul 2, a punctat anul acesta o colaborare inedita. Pe langa cele 600 de piese din repertoriul sau, iata ca, de acum, artistul isi poate trece in portofoliu si productie de muzica de film. Vizi a fost ales sa compuna coloana sonora a filmului romanesc Billion Star Hotel, care va rula pe marile ecrane din 19 februarie.Film premiat pentru soundtrack

Filmul Billion Star Hotel, produs de Ovidiu Vasu, in regia lui Alecs Nastoiu si filmat in judetul Mures, locul unde a si copilarit Vizi Imre, a castigat 12 premii in cadrul a 7 festivaluri, printre care premiul pentru Cel mai bun film strain la US Hollywood International Film Festival, Best sound design la Los Angeles Film Festival Awards, dar si Best Music la EuroFilm Festival din Spania, plus alte 33 de nominalizari. Melodia compusa si interpretata de Vizi Imre poarta chiar numele filmului, Billion Star Hotel.

A fost o placere sa colaboram si sa facem echipa. Ma bucur ca filmul a fost atat de bine primit la festivalurile de specialitate, fiind premiat pentru mai multe categorii, inclusiv pentru soundtrack”, a declarat Vizi Imre.

Text: Madalina Manole