Top cele mai extravagante ținute la Premiile MTV

VMA 2022: tinutele cu care au surprins Taylor Swift, Nicki Minaj sau rapperul Lil Nas X.

Premiile MTV Video Music Awards 2022 – VMA 2022 – s-au bucurat și în acest an de apariții de senzație. De-a lungul anilor, au rămas celebre câteva piese vestimentare. Printre ele, pantalonii cu paiete purtați pe covorul roșu de Pamela Anderson în 1999, rochia din carne a lui Lady Gaga din 2010. Și celebrul body ursuleț al lui Miley Cyrus din 2013 a făcut furori. La fel și rochia de bal în care a strălucit Rihanna pe scena în 2016. Și sunt șanse mari ca unele ținute din acest an să rămână în topul extravaganțelor VMA.

An de an, Premiile MTV Video Music Awards  sunt o invitație neoficială la experimentare din punct de vedere stilistic. Ceea ce înseamnă că nu mai e o surpriză pentru nimeni când ținutele sunt de-a dreptul șocante, rareori plictisitoare.

Ceremonia VMA 2022 a fost prezentată în acest an de LL Cool J, Nicki Minaj şi Jack Harlow, organizată pe o arenă din Newark, New Jersey. Și pe lângă recitalurile pregătite ca un adevărat show de cei invitați să urce pe scenă, vedetele au făcut furori cu ținute extravagante. Și asta după două ediţii – VMA 2020 şi VMA 2021 – ce au fost umbrite de pandemia de coronavirus.Cele mai extravagante ținute de la VMA 2022

Taylor Swift are toate șansele să rămână în memoria tuturor cu rochia Oscar de la Renta, accesorizată cu numeroase cristale.  Artista a primit premiul pentru “Videoclipul anului” cu piesa „All Too Well” (10 Minute Version) . Cu aceasta ocazie, vedeta pop a anunţat lansarea noului album pe 21 octombrie.

VMA 2022 - Taylor Swift
Taylor Swift, la VMA 2022. Sursa foto: MTV.com

Nicki Minaj a intrat pe scenă VMA 2022 într-o fustă mini roz cu perle aprins și o bustieră multicoloră, strălucitoare cu mâneci lungi. Totul a fost în dulcele stil Barbiecore, la modă acum. A completat outfit-ul cu o coadă de cal roz bubblegum, prinsă într-o fundă pastel. Și unghiile au fost tot roz strălucitor cu cristale argintii.

O altă apariție de senzația a fost Becky G. Artista de 25 de ani a purtat o rochie couture de la Zuhair Murad. Ținuta lungă până în podea a detaliat diverse interpretări ale cărților de tarot care au inclus soarele, asul săbiilor, iubiții, carul și justiția.

Și rapperul Lil Nas X a avut o apariție senzațională pe covorul roșu de la VMA 2022. Artistul a purtat creația designerului Harris Reed, prezentată recent la London Fashion Week.

Pe lângă coafura fantastică cu pene, ținuta a fost completată de o fusta cu cercuri. S-ar putea spune ușor că a fost versiunea neagră a ținutei de aur purtată de Iman la Gala Met 2021.

VMA 2022 - Lil Nas X
Lil Nas X, la VMA 2022. Sursa foto: MTV.com

Însă nu doar Lil Nas X a atras toate privirile la MTV Video Music Awards 2022. La rândul său, cântărețul Conan Gray a surprins cu un sacou alb transparent prelungit cu o trenă din dantelă.

O ținută spectaculoasă la VMA 2022 a avut și artista Lizzo. A ales o rochie bleumarin extrem de voluminoasă de la Jean Paul Gaultier Couture. A ales un ruj în aceeași nuanță cu rochia. Însă accesoriul care a atras toată atenția a fost inelul strălucitor purtat în buza de jos.

VMA 2022 - Lizzo
Lizzo, la VMA 2022. Sursa foto: MTV.com

Johnny Depp, proiectat pe mascota MTV

Chipul lui Johnny Depp, evitat în timpul procesului cu fosta sa soţie – Amber Heard, a apărut pentru scurt timp la ceremonia VMA 2022, proiectat pe celebra mascota MTV – Moon Man. S-a arătat disponibil pentru „zi de naștere, bar mitzvah, nunți și orice aveți nevoie”.

„Aveam nevoie de muncă!”, a spus în glumă Depp, la deschiderea evenimentului anual.

Foto: MTV.com, hepta