Voia si ea un caine…

Voia si ea un caine…Traim zile extrem de fierbinti in ceea ce priveste lupta iubitorilor de animale cu reprezentantii primariei capitalei. Cand am spus zile fierbinti sper ca nu v-ati gandit la canicula. Vara asta nu e cazul. Cel putin deocamdata. Dar sa revenim la …cainii nostri. Si pentru ca despre ai nostri s-a cam spus tot ceea ce era de spus si nu s-a facut nimic, iata ca si altii sufera cand vine vorba de animale.

Nimeni alta decat legenda country Dolly Parton, a vrut sa ia acasa un catel pe care il gasise in timpul Festivalul Glastonbury din Marea Britanie. Ii daduse si un nume: Glassie, ca sa fie in ton cu evenimentul. S-a gandit pentru un moment sa-i spuna chiar Dolly, dar s-a temut ca o sa creeze confuzie. Spre dezamagirea lui Dolly Parton, stapanii catelului au fost gasiti, iar cea pe care, pentru extrem de putin timp a chemat-o Glassie, s-a intors la familia ei. Poate daca ii spunea Dolly avea mai mult noroc, cine stie?!

 

Text: Alina Niculescu

iulie 29th, 2014 by tonica
Taguri:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate