Vrei sa arati bine primavara asta? Participa la concursul organizat de Revista Tonica si Sala de sport Perfect Body

Vrei sa arati bine primavara asta? Participa la concursul organizat de Revista Tonica si Sala de sport Perfect BodyRevista Tonica si Sala de sport Perfect Body va invita la concurs. Pentru ca a venit primavara, incepem usor-usor sa scapam de haine si de aceea toate femeile isi doresc sa arate bine.

Nimic nu poate fi mai potrivit decat un abonament cu 4 sedinte la alegere (Zumba, Aerodance, Taebo, Hot Bikini, Perfect Body Workout, Perfect Body, Piloxing sau Pilates) pentru a fi in forma.

Pentru a participa la concurs trebuie sa intrati pe pagina de Facebook Revista TONICA (http://www.facebook.com/RevistaTONICA?ref=hl) si sa raspundeti la intrebarea: „Care este forma de miscare preferata?”. 

4 norocoase vor fi alese prin tragere la sorti si contactate dupa incheierea concursului. Concursul se desfasoara in perioada 1-8 martie, iar tragerea la sorti se va face in data de 8 martie, castigatoarele urmand sa fie anuntate pe pagina de Facebook a revistei Tonica.

Succes si o primavara frumoasa!

Text: Ruxandra Raica

martie 1st, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate