Află motivul divorțului lui Kanye și Kim

Divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West nu mai este o surpriză pentru nimeni. Însă se zvonește că, deși s-au depărțit deja de câteva luni, rapperul american și-ar fi găsit alinare în brațele unui cunoscut transgender, Jeffree Star.

Ieri, după ce a fost anunțat oficial divorțul dintre Kim și Kanye, Jeffree Star a postat un selfie scandalos, alimentând zvonurile despre presupusa sa aventură cu producătorul muzical. Gurul produselor de make-up, Star, a postat o fotografie în care poartă o pereche de ochelari, iar în lentilă, potrivit detectivilor internauți, s-ar reflecta Kanye West.

Postarea vine la câteva ore după ce zvonul relației dintre cei doi a fost făcut public pe platforma TikTok de către un influencer, Ava Louise. Video-ul a devenit imediat viral în social media și tot mai mulți internauți au început să-i dea dreptate Avei. În filmuleț (VEZI AICI), influencer-ul menționează că cei doi au început să iasă împreună de câteva luni, iar mai multe celebrități știau de această relație a lor.

Citește care este motivul despărțirii invocat de Kim Kardashian AICI!

Pentru a face lumină în acest caz, celebrul make-up artist și vlogger, Jeffree Star, a realizat un video pentru YouTube. Transgender-ul nu confirmă relația dintre cei doi.

Text: Bettina Cristea