Wings for Life World Run, si in Romania

Wings for Life World Run, si in RomaniaPe data de 4 mai, 35.397 de oameni de pe intreg mapamondul au participat la o cursa caritabila simultana, alergand pentru cei care nu o pot face. Tara noastra se mandreste ca i-a avut la start pe Dani Otil, Mihaela Radulescu, Roxana Ciuhulescu, Joseph Hadad, Daniel Osmanovici, Virgil Stanescu, Alin Petrache, Andrei Rosu si Toma Coconea.

Wings for Life World Run a adunat, asa cum spuneam mai sus, 35.397 de concurenti din 164 natii de pe 6 continente.

      Astfel, Toma Coconea a alergat aproape un maraton – 40,5 kilometri, urmat de Andrei Rosu cu 32,54 kilometri, Dani Otil a fost foarte aproape de a termina un semimaraton, cu 20,68 kilometri, iar Mihaela Radulescu a reusit sa alerge 8,5 kilometri. Nici ceilalti concurenti nu s-au lasat mai prejos. Daniel Osmanovici a ajuns la 19,81 kilometri, Virgil Stanescu a parcurs 14,14 kilometri, Alin Petrache a alergat 11,29 kilometri, Roxana Ciuhulescu a ajuns la 10,07 kilometri, iar Joseph Hadadla 6,81 kilometri.  

      “Astazi am mai aratat inca o data lumii intregi ca ne pasa si am alergat pentru cei care nu pot. Am fost alaturi de oameni frumosi, in grup, intr-o competitie globala cu scop caritabil. Nu credeam ca voi alerga mai mult de 3 kilometri, dar am ajuns la 8,5. Anul viitor, trebuie sa ajung macar la 10 km”, a declarat Mihaela Radulescu.

 

Text: Ruxandra Raica