Xonia, colaborare cu artistul international Alx Veliz

Xonia, colaborare cu artistul international Alx VelizXonia a inceput anul 2016 cu dreptul si a bifat o noua colaborare cu un artist international. Frumoasa blonda si-a imprumutat vocea pentru single-ul de debut al lui Alx Veliz, noua revelatie din Canada, asa cum a fost numit de celebra publicatie de profil Billboard. Melodia se numeste Dancing Kizomba, este produsa in Canada in colaborare cu Medy Landia si este primul single extras de pe viitorul album al lui Alx Veliz.

Piesa beneficiaza si de un videoclip

Piesa beneficiaza si de videoclip care a fost filmat pe doua continente, cel european si cel american, si surprinde perfect atmosfera tipica de kizomba, stilul de dans ce a cuprins studiourile de dans din intreaga lume, de la Montreal la Moscova, de la Montevideo la Miami. Este un dans al dragostei, al pasiunii, iar piesa este perfecta pentru cluburi, asa ca te invitam si pe tine sa o asculti chiar aici. „Mi-a placut de la prima ascultare si ma bucur ca lansam impreuna «Dancing Kizomba»! Mi-a placut soundul si mi-a placut scenariul acestui clip! Provocarea a fost sa invat noul stil de dans, kizomba, si sper sa va placa si voua!”, a spus Xonia.

Text: Ruxandra Dumitrescu

ianuarie 19th, 2016 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate