Yacht-ul de 2 milioane de dolari al lui Jay Z şi Beyonce

Familia lui Jay Z a fost suprinsă de paparazzi, week-end-ul trecut, în Croaţia, pe un yacht, pentru a o sărbători pe Beyonce. Cum vedetele au o avere estimată la 1,4 miliarde de dolari, aniversarea lui Queen B. nu se putea face ieftin. Aşadar, artiştii împreună cu cei trei copii ai lor, Blue Ivy, Rumi şi Sir au sărbătorit pe Marea Adriatică, într-o barcă închiriată cu 2 milioane de dolari.

Aceștia au făcut o croazieră de o săptămână pe iahtul luxos de 351 de metri lungime și 45 de metri înălţime, numit Lana. Este unul dintre cele mai mari şi impresionante yacht-uri construite de un șantier naval italian.

Având o paletă de culori suave şi odihnitoare, pentru a crea un sentiment de seninătate, tavanul înalt al Lanei și elementele sculpturale imită mișcarea mării. Superyacht-ul este unul dintre cele mai luxoase din lume și dispune de un jacuzzi, spa, piscină pe acoperiș și sală de cinema. 

În interior există opt camere simple și o suită, fiecare cu baie privată și decorate individual. Lana are, de asemenea, o mulțime de locuri amenajate cu activităţi, pentru a-și menține oaspeții VIP ocupați în timpul șederii lor.

Există un centru spa de lux, cu săli de tratament pentru relaxare și răsfățare, o sală de fitness bine echipată cu antrenori profesioniști, o sală de cinema cu un sistem audio impresionant și o piscină în aer liber pentru zilele însorite.

Superyachctul are, de asemenea, un Beach Club unic și două terase, inclusiv jet-ski-uri, wakeboard-uri, SEABOB-uri, paddleboards gonflabile și echipamente de pescuit. Lana poate găzdui până la 34 de angajaţi pentru a se asigura că familia Knowles-Carter are toate nevoile satisfăcute.Ţinutele lui Beyonce pe yacht

Beyoncé arăta mereu elegant cu cercei rotunzi mari şi aurii. Ea a fost fotografiată cu cămașă albastră cu imprimeu alb și pălărie de răchită. Aceasta a completat look-ul cu ruj de culoare fructelor de pădure și ochelari de soare încadrați în metal.

Photo: TheSun

Text: Bettina Cristea