Yard Sale implineste 4 editii!

afisA3 maiDuminica, 19 mai 2013, 10:00-18:30, la Ceainaria Serendipity Tea (langa Gradina Icoanei) se organizeaza editia de mai a Yard Sale. Yard Sale este o forma de reciclare absolut necesara oricarei societati consumeriste.

Faci schimb, vinzi la preturi mici sau dai o alta utilitate lucrurilor de care te-ai plictisit, dar nu vrei sa le arunci. La finalul fiecarei editii participantii doneaza o parte din hainele ramase nevandute unei case de plasament.

Astfel, Yard Sale Serendipity in duminica din 19 mai 2013, de la 10:00 la 18:30, va asteapta sa scotociti in alte 15 dulapuri, cufere, valize pline de minuni care-si asteapta noi proprietari care sa le primeasca in viata lor cu bucurie.

La intrare participantii cumpara cu doar 7 lei o cana de ceai aromat si primesc cadou un loc la extragerea pentru o portie de doua persoane de Fondue de Ciocolata la Serendipity!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de mici evenimente lunare.

Text: Andreea Popescu