Yard Sale sau cum sa faci profit din lucrurile care nu-ti mai folosesc

Yard Sale sau cum sa faci profit din lucrurile care nu-ti mai folosescIn America, “yard sale” este deja un obicei ca oamenii sa scape de lucrurile de care nu mai au nevoie, dar care le-ar putea fi utile altora, organizand targuri in fata casei. La noi, organizarea de yard sale este ceva nou, dar care pare sa prinda la public.

De obicei, un yard sale se organizeaza in perioada curateniei de toamna sau de primavara, cand ne punem ordine in lucruri si decidem sa renuntam la cele care nu ne mai sunt de folos. In cadrul unui yard sale putem vinde orice, de la electronice, la carti si haine. Astfel ca lucrurile de care nu mai avem nevoie pot deveni bucuria altora carora le folosesc si care le pot achizitiona astfel la preturi mai mici.

 Yard sale organizat

Pentru cei care nu stau la casa si care nu pot organiza un astfel de targ in curte, exista evenimente organizate. Cel mai cunoscut este yard sale-ul de la Dianei 4, unde oamenii se strang pentru a vinde la preturi modice haine, bijuterii, carti sau alte obiecte purtate sau folosite cu grija, de care nu mai au nevoie. Recicland si refolosind lucrurile care nu au iesit inca din uz, protejam mediul si in acelasi timp ajutam alte persoane, asa ca yard sale-ul este o initiativa din care toata lumea are de castigat.

 

Text: Bianca Badescu