Zdob si Zdub, surprize pentru fani

zdob-si-zdubFormatia Zdob si Zdub s-a bucurat de un success enorm in 2013, atunci cand a lansat albumul Basta Mafia, un album cu piese foarte apreciate pe piata muzicala romaneasca, ale caror refrene se afla inca pe buzele tuturor fanilor. Acest fapt i-a determinat si pe cei sase artisti de peste Prut, componenti ai trupei, sa lanseze un nou videoclip pentru piesa Om cu inima de lemn.Zdob si Zdub in concert la Bucuresti

Noul videoclip a fost filmat in Kiev, Ucraina, si se bucura de niste imagini surprinzatoare. Astfel, pe o masa foarte lunga, cu ajutorul unor artisti plastici, au fost construite mai multe micro-lumi: lumea ghetarilor, lumea desertului sau lumea primaverii. Filmarile, desi au durat 24 de ore, s-au desfasurat intr-o atmosfera incarcata de voie buna si de energie pozitiva, stari care-i definesc pe indragitii artisti moldoveni.

Mesajul piesei este simplu: dragostea. In versurile noastre, iubirea se intretaie cu milostenia si aici intelegi cat de complex este totusi acest sentiment. Asa se intampla ca, uneori, cei ce s-ar parea ca nu merita iubire, de fapt au cea mai mare nevoie de ea. In fine, discutand despre piesa, am ajuns cu totii la o idee comuna, mai exact la o fraza din Biblie, va lasam sa o descoperiti singuri la finalul videoclipului”, a declarat Roman Iagupov, solistul trupei.

Surprizele nu se termina aici, Zdob si Zdub pregatind fanilor din Romania un concert exceptional la Arenele Romane, pe 27 martie, cu ocazia Zilelor Basarabiei.

Text: Madalina Manole