Zeiţa Antonia şi Velea Taifunul

În videoclipul oficial la single-ul cu care a fost lansată piesa Taifunul, ANTONIA este o zeiță superbă și îl are alături pe Alex Velea și își cântă povestea de dragoste.

ANTONIA începe anul cu un nou single care se numește ”Taifun”, o piesă de dragoste în limba română compusă de Alex Velea și Theea Miculescu și produsă de Răzvan Matache.

”Am lucrat pentru această piesă cu una dintre echipele mele preferate de la Golden Boy Society și cu Theea Miculescu, o compozitoare extraordinară. Când lucrez cu Alex este super chimie, evident, și din punct de vedere muzical, dar și pe set, la filmare. Abia așteptam să lansez această piesă, o aveam de ceva timp pregătită. Mulțumesc NGM Creative pentru video, m-am simțit minunat, mai ales pentru că Alex a fost alături de mine.”

Anul trecut, ANTONIA a lansat ”Rebound”,  tot o piesă cu mesaj de dragoste, pop, cu influențe R&B, dar și ”Como ¡Ay!”, videoclip în care invitat special este Alina Ceușan și ”Muți”, video filmat în propria casă în timpul carantinei.

citeşte şi

Antonia şi-a făcut tatuaj cu Alex Velea