10 minciuni pe care le spui ca sa iti pastrezi relatia

topul-minciunilorRelatiile reprezintă un echilibru, un intreg de compromisuri, dar si onestitate. Totusi, cand intri intr-o relatie serioasa, devii vulnerabil. Nu vrei sa iti compromiti relatia, desi o mai dai in bara din cand in cand? Nu-i nimic, cheia tuturor relatiilor este arta manipularii. Iar cat timp nu faci nimic grav, o minciuna mica nu face niciun rau, mai ales daca o spui din iubire. Iata topul minciunilor spuse din iubire, la care sunt sigura ca si tu ai apelat, macar o data.Cu cati dintre prietenii tai te-ai cuplat

Fie ca ai baut sau a fost un one night stand, decat sa stai sa dai explicatii, mai bine… minti un pic. Ce nu stie nu ii poate face rau, iar ceea ce ar putea stii nu l-ar face decat sa iti urasca prietenii.

Cu el sexul este cel mai bun!

Poate ca nu a fost cel mai bun, dintotdeauna, dar daca are nevoie de confirmari, poti spune ca este singurul partener in momentul de fata si nu este loc de comparatii.

Ce crezi cu adevarat despre prietenii lui

Esti de parere ca prietenul lui cel mai bun este foarte atragator? Nu o spune niciodata! Pentru moment, tot ceea ce trebuie sa creada partenerul tau este ca fiecare trebuie sa traiasca cu prietenii pe care si i-a ales. Iar daca ai tai nu sunt chiar cei mai buni din lume, de asemenea, el nu trebuie sa afle. Aici e o chestiune de intimitate, iar prietenii si prieteniile care ii leaga nu se discuta cu partenerul.

Cat de multi iti ia sa te aranjezi

El nu trebuie sa stie ca ai petrecut o ora aranjandu-ti parul si ca, din pacate, nu te-ai trezit cu el asa. Daca frumusetea este o iluzie, atunci las-o pe a ta sa pastreze aparentele.

Cat de intensa a fost ultima ta relatie

Fie ca ai fost logodita, ca ati locuit impreuna sau doar au fost partide de sex, niciuna din acestea nu trebuie mentionate. Ai un fost, toata lumea are!… si totul legat de el sunt… detalii!

Intalnirea platonica… cat trebuie sa stie?

Fie ca a fost o cina in interes de munca cu un client atragator sau o cafea cu un coleg, uneori cel mai bun lucru pe care ai putea sa il spui este nimic, mai ales daca nu s-a intamplat nimic.

Cat sport faci, de fapt

Partenerul tau nu trebuie sa stie ca, atunci cand ii spui ca mergi la sala, tu, de fapt, mananci gogosi, o activitate la care o ai buna indemanare, de altfel.

Cat cheltuiesti pe cadoul lui

Banii nu reprezinta nimic cand discutam despre cadouri, fie ca vei cheltui mult sau putin, este  vorba despre intentie, nu despre pretul de pe eticheta.

Cat de des te gandesti la el

“Toata ziua”. Fiecare secunda al fiecarui minut, fiecare minut al fiecarei ore si de fiecare data cand auzi ceva ce iti aminteste de el, ceea ce inseamna totul. Iata raspunsul perfect, care va duce inevitabil in pat.

Ce s-a intamplat, de fapt, in seara fetelor

Ceea ce s-a intamplat la o petrecere ar trebui sa ramana acolo, cu exceptia cazului in care l-ai  inselat, atunci poate ar trebui sa stai de vorba despre asta.

Text: Maria Camelia Diaconu