13… cu noroc – Feeric Fashion Days Alba Iulia

Iulia Manciulea este un talentat designer vestimentar din Sebes, Alba, absolventa a Facultatii de Arte si Design a Universitatii de Vest din Timisoara, sectia Textile Moda, si a unui masterat in cadrul aceleiasi facultatii. Din 2009, cand si-a facut debutul in moda, si pana in prezent, Iulia Manciulea a evoluat constant, iar astazi creatiile sale se bucura de succes atat pe plan local, cat si national.

Despre Etiquette Boutique, brandul sau, Iulia Manciulea povesteste cu pasiune: „Ne place sa reinventam tesaturi, croieli si sa transformam orice vis in realitate. O femeie ar trebui sa fie admirata, sa exprime eleganta autentica, iar noua ne place sa credem ca acest tel este usor de atins cu putin ajutor din partea unei rochii stilate. O rochie trebuie sa fie atat eleganta, cat si confortabila. Un mix imposibil, ar spune unii… Insa noi vrem sa va demonstram contrariul: va veti indragosti de croiala unica a fiecarei rochii si, odata ce o veti proba, nu veti mai ezita.”

Iulia Manciulea si-a prezentat noua colectie vestimentara in cadrul celei mai importante saptamani a modei din Europa de Est, Feeric Fashion Days, intr-un show marcat de eleganta, culoare si rafinament.

„Treisprezece este o colectie cu noroc, atat pentru mine, cat si pentru doamnele si domnisoarele care imi vor purta creatiile”, ne-a spus Iulia Manciulea.

www.feeric.ro ; www.Facebook.com/feericfashion

Text: Dana Saporan