20 de femei aflate la inceput de drum au fost premiate la gala „Femeia anului in afaceri”

20 de femei aflate la inceput de drum au fost premiate la gala „Femeia anului in afaceri”Marti seara, in cadrul galei Femeia anului in afaceri, 20 de femei aflate la inceput de drum in domeniul business au fost premiate. Evenimentul face parte din proiectul Respect si sanse egale pentru femei, cofinantat de Fondul Social European, organizat de Fundatia Estuar si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului a Sectorului 6 din Capitala, alaturi de Fundatia Pretuieste Viata, Opportunity Associates Romania si IMA Group.

Premiile au fost acordate de catre persoane publice

Antreprenoarele care provin din Bucuresti, Cluj, Giurgiu si Ploiesti au primit premiile din partea persoanelor publice: Corina Chiriac, Florentina Fantanaru, Iuliana Tudor, Dr. Dana Miricioiu, Ramona Chirila Lohan, Galyna Panzari, Daniela Palade, Nicoleta Nicolae etc. Premiantele au castigat concursul de planuri de afaceri din cadrul proiectului si li s-au oferit 20 de premii a cate 15.000 de lei pentru dezvoltarea ideilor, printre care firme de organizare de evenimente, magazine online, crearea de bijuterii unicat sau florarii.

Text: Ruxandra Dumitrescu

noiembrie 2nd, 2015 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate