2013, sunt pregatita pentru tine!

shutterstock_901673143,2,1 Happy New Year! Lasa toate lucrurile rele, neplacute, toate lacrimile varsate dupa diversi iubiti si toate dezamagirile in anul care s-a incheiat si incepe noul an cu dreptul. Dat fiind ca noaptea marcheaza terminarea anului si inceputul altuia, trebuie sa aratam spectaculos. De ce?

Pentru ca, din batrani, se spune ca asa cum te prinde noaptea de Revelion, te va gasi tot anul viitor. Orice ocazie e potrivita pentru a arata superb, insa niciuna nu e asa de buna ca petrecerea de Revelion. Acum este momentul tau! Straluceste!

 

         1. Fara coaja de portocala

Pentru ca stim cat de rau  face imaginii personale coaja de portocala, sfatul nostru este ca, inainte cu 2 saptamani de trecerea in noul an, sa faceti cateva sedinte scurte de masaj anticelulitic. Nu va garantez ca rezultatele vor fi aceleasi ca in cazul unor sedinte de lunga durata, dar sunt benefice si te vor face sa te simti mult mai bine, mult mai increzatoare in sine. Increderea este sexy si atragatoare, deci cateva scurte sedinte putin mai dureroase vor fi exact impulsul de care ai nevoie pentru a te simti bine in pielea ta. In plus, foloseste dupa fiecare dus produse anticelulitice pe baza de cafea sau ardei, ingredient recunoscute ca avand efecte rapide pe pielea cu aspect de coaja de portocala.

 

          2. Piele catifelata, la doar o lingurita de miere distanta

Alege pentru trupul tau un tratament cu efecte imediate si beneficii multiple: impachetarile cu miere. De ce? Pentru ca sunt recomandate tuturor tipurilor de piele, inclusive celei sensibile, si prin urmare sunt perfecte pentru TINE. Mierea nu este doar gustoasa, ci si extrem de benefica pentru sanatate, fiind totodata, garantul obtinerii unei pieli catifelate. Acest tratament dureaza numai 40 de minute, insa are efecte garantate. Apeleaza la un astfel de tratament si simte-te bine aratandu-ti putina piele (catifelata) la marele eveniment dintre ani!

De asemenea, foloseste zilnic un produs extrahidratant pe baza de miere pentru corp, cum ar fi untul de corps au o lotiune foarte grasa.

 

           3. Manichiura pe masura

In ceea ce priveste mainile, impachetarile cu parafina sunt cele mai indicate de catre specialisti. Nu multe suntem cele care ne putem mandri cu o piele catifelata oferita de mama natura si tocmai din acest motiv, daca ea nu ne-a ajutat, trebuie sa descurcam singure. Procedura este una simpla si consta in aplicarea unei creme hidratante urmata de un masaj revigorant, iar apoi baia de parafina. In urma acestui tratament, pielea devine mai catifelat,a iar senzatia de discomfort datorata mainilor uscate incepe sa dispara.

Nu uita, daca ai pielea sensibila, ca de fiecare data cand te speli pe maini cu sapun  solid, sa aplici si un strat gros de crema de maini, indicate sunt cele cu extracte din galbenele sau musetel.

Acestea fiind spuse, Andreea, incantata de cunostinta!

 

           4. Picioare fine

Incaltamintea incomoda, consumul redus de lichide sau statul in picioare sunt doar cativa dintre factorii care duc la inasprirea picioarelor. Nu conteaza ce vei purta in picioare la marea petrecere, chiar si ce nu se vede trebuie protejat si ingrijit! Nu uita ca ele te poarta peste tot si pentru asta trebuie sa fie si ele rasfatate intr-un fel. Pedichiura SPA reprezinta cel mai bun rasfat pentru picioarele tale. Aceasta tehnica este mai mult decat o simpla pedichiura, este un adevarat rasfat si o excelenta modalitate de relaxare! Nu te eschiva si fa-ti programare din timp, nu de alta,dar suntem multe cele care ne dorim sa fim perfecte in noaptea dintre ani!

Totodata, adu-ti aminte sa iti faci cel putin o data pe saptamana o masca pentru picioare si apoi o curatare temeinica cu piatra ponce, urmand in tratament aplicarea unei lotiuni speciale pentru picioare.

 

          5. Trecerea anilor nu mai pune probleme

Care dintre noi poate spune cu mana pe inima ca nu isi doreste o mica portie din licoarea tineretii vesnice? Nu cred ca exista femeie peste al carei chip sa treaca anii si sa lase urme. Depinde doar de tine sa stii sa le estompezi!

Desi nu exista un miracol sau un medicament-minune care sa opreasca anii in loc, exista tratamentul special de intinerire cu AHA (acid hialuronic).

Mecanismul de actionare stimuleaza stratul bazal al epidermei, producand o activare a procesului de divizare celulara. Partea buna este ca acest tratament ofera multiple beneficii pielii: rezistenta epidermei sporeste, pielea are o capacitate marita de retinere a umiditatii, avand un aspect mai neted si mai catifelat. Ridurile superficiale de la suprafata pielii se atenueaza in urma realizarii cu regularitate a tratamentului.

Nu omite insa nici ingrijirea zilnica de acasa ce impune pentru tenul matur curatare, tonifiere si hidratare. Niciun pas nu trebuie sarit in vederea unui ten de invidiat.

 

Acestea fiind spuse, bucura-te de aceasta magica noapte si intampina noul an mai frumoasa, cu mai putine griji si pozitiva decat anul trecut!

 

Text: Andreea Popescu