3 FEMEI, MULTE HAINE SI CHEF DE JOACA!

1a1abcdef708-72Daca titlul se aseamana celui al unei piese de teatru, inseamna ca e foarte potrivit pentru a ilustra una din ultimele zile de toamna cu soare din Bucuresti pentru cele trei indragostite de scena: designerul Laura Lazar, DJ-ul Dance FM Oana Tache si actrita Ana Maria Moldovan, alias “Mica Fotografa”.
V-am putea povesti despre zile intregi de discutii, despre echipa numeroasa care s-a calcat pe picioare in decorul cochet din atelierul Laurei, despre crize de nervi la make-up si ore de probat hainute peste hainute. Insa nimic din cele de mai sus nu s-a intamplat.
A avut loc intr-adevar o intalnire la cafea intre Laura si Oana, ce s-a vrut scurta, dar s-a prelungit ore intregi. Dornice de joaca, au creat o noua initiativa: Intimate Series, o serie de sedinte foto foarte speciale.
In atelierul propriu, Laura Lazar va gazdui cat de des posibil sedinte foto care au ca scop sa surprinda naturaletea si starea de bine a clientelor ei atunci cand piesele care le imbraca sunt exact ceea ce ele isi doresc. Protejate de lumea de basm creata de designer in atelier, zambetele devin sincere, vorbele – de taina si atitudinea – una autentica.
Laura a trasat cateva reguli pe care isi doreste sa le urmeze si in urmatoarele serii foto. Echipa e minima: fotograf, model si designer. Surpriza, emotia, intimitatea nu pot fi regizate, de aceea cele trei se felicita ca au reusit sa le obtina  inca de la prima serie a acestui proiect.

Text: Andreea Popescu