3 piese must-have in garderoba sezonului cald

res-Motivi - PRINCIPALAUn joc de culori si o multitudine de tendinte − asa ar putea fi descrisa in doar cateva cuvinte moda sezonului cald. Si pentru ca ofertele sunt variate si care mai de care mai atragatoare, designerii Motivi ne-au recomandat 3 piese vestimentare pe care nu trebuie sa le trecem cu vederea.Salopeta

De peste doi ani, salopeta sau jumpsuit, asa cum i se mai spune, se mentine pe val si face furori printre iubitoarele de fashion. Aceasta este destul de versatila − accesorizata diferit, poate fi potrivita atat pentru a obtine un look relaxat, cat si pentru a crea un look sofisticat.

Vesta

Un must-have al sezonului cald este, fara indoiala, vesta. Aceasta poate fi purtata in diferite combinatii, oferind tinutei un aer relaxat si casual. Mai mult, vesta lunga este considerata de designeri o piesa statement in garderoba oricarei femei.

Pantaloni cu imprimeu floral

Nu mai este un secret pentru nimeni ca imprimeurile florale, alaturi de printurile grafice, sunt in trend anul acesta. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba un obiect cu o astfel de cromatica, iar recomandarea designerilor Motivi sunt pantalonii cu imprimeu floral.

Text: Madalina Manole