33 de intrebari in 3 minute…Cu Mihai Chitu

Respins la preselectii in primele doua editii ale show-ului unde a cunoscut succesul, Mihai Chitu a devenit nu numai “Vocea Romaniei”, dar si un nume de referinta in muzica romaneasca.  Surprins in “intimitatea” repetitiilor, Mihai Chitu s-a adaptat rapid intrebarilor incomode si ne-a surprins cu raspunsurile sale.Peste 1 milion de vizualizari cu primul single

Implicat in mai multe proiecte muzicale pe parcursul acestui an, Mihai a atins cu usurinta primul milion de vizualizari pe YouTube cu videoclipul “Tot ce vreau”, realizat in colaborare cu Pacha Man. Cel mai nou proiect al sau, “City Session”, lansat chiar saptamana trecuta, include o serie de 4 videoclipuri filmate pe strazile Bucurestiului. Mai mult, acesta surprinde placut cu un cover acustic interesant al piesei “Dragostea invinge”, realizat impreuna cu DeepCentral.

Face cadouri unei singure femei!

Printre orele de repetitii si noptile petrecute in studio, Mihai are grija sa participe activ la viata de familie si la cresterea micutei Rania, cu care am avut onoarea sa ne intalnim. Indragostit pana peste cap de mama Raniei, acesta ne-a declarat ca face cadouri unei singure femei, sotia sa, si prefera deseori sa o scoata in oras, la o cina romantica. Daca vreti sa stiti totul despre el, aveti la dispozitie 33 de raspunsuri, unele funny, altele de-a dreptul impresionante.

Text: Catalina Buzdun