4 moduri stylish de a purta accesorii de păr de Sărbători

Acum e un moment magic, când poți să dai un aer festiv și coafurilor, nu doar brazilor și casei tale. Așadar, dacă vrei să adaugi o fărâmă de farmec instant look-ului tău, apelează la accesoriile de păr. Pentru că, ornamentele de păr pot aduce un iz de sărbătoare oricărei coafuri. Clipsurile prețioase, bogat decorate, clamele strălucitoare, coronițele cu pietre încrustate și fundițele sunt o modalitate spectaculoasă prin care putem să ne scoatem în evidență coafurile. Bentițe

Cu ajutorul bentițelor, putem obține un look boho de Crăciun. Ideale pentru o apariție de excepție sunt buclele care vor crea un duo de excepție. Nu uita! La final, piaptănă buclele pentru un aspect mai relaxant.

Coronițe

Inspirația vine de pe marile podiumuri de modă care au mizat pe coronițe atât pentru sezonul de primăvară-vară, cât și pentru cel de toamnă-iarnă. Și iată cum accesoriile de păr sunt din nou în trend și aduc acea notă de ”nu știu ce” care dăruieşte și mai multă feminitate și eleganță. Iar acum sezonul sărbătorilor este momentul perfect pentru a le folosi și a ne mândri cu ele.

Si culoarea poate fi un accent festiv.

Farmaciștii Catena recomandă   Vopsea de par Color&Soin, cu ingrediente naturale intr-o proportie ridicata (99% pigmenti puri) care coloreaza parul, hranindu-l si protejandu-l in acelasi timp. Vopseaua este usor de aplicat si are un plafum placut si subtil.

Fii generoasă! Alege coronițe de catifea sau coronițe de metal cu pietre încrustate, care te vor face cu siguranță o apariție!

Clame glamour

Accesorizarea este cea mai simplă modalitate de a atrage toate privirile.  După ce ți-ai prins părul, completează look-ul cu ajutorul unei clame pentru a obține un look festiv fără efort. Nu uita să aplici Shimmer Delight pentru un plus de strălucire.

Fundițe

Cozile și împletiturile pot fi și ele accesorizate cu ajutorul fundelor, iar asta o putem vedea încă din prezentările de modă din 2018. Să mai spunem că au făcut furori ani la rând?

Foto Shutterstock si Wella Professionals