5 modele de incaltaminte must-have in sezonul rece 2015/2016

decupat_5 modele de incaltaminte pentru toamna-iarna 2015Toate femeile isi doresc sa poarte modele de incaltaminte care sa fie elegante, confortabile, practice, sa arate bine si, totodata, sa urmeze si tendintele in moda. Ei bine, aflati ca trendul sezonului rece impune chiar aceste caracteristici, iar designerii internationali se intrec in idei pentru a da nastere celor mai deosebite modele de incaltaminte. Cu alte cuvinte, este timpul pentru cumparaturi, iar daca esti o impatimita a modei, atunci cu siguranta nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba cele 5 modele de incaltaminte care tin topul in toamna 2015 si iarna 2016.



Cizmele inalte

Cizmele inalte reprezinta o tendinta de baza in aceasta iarna, cu conditia ca lungimea lor sa atinga genunchii si sa urmeze intocmai linia piciorului. De asemenea, ca material, se impune pielea lacuita si, ca toc, se cere cel gros si dreptunghiular care are calitatea de a fi foarte elegant si confortabil in egala masura. (Non)culorile-vedeta la acest capitol sunt negrul si griul inchis, fapt ce ne bucura deoarece pot fi foarte usor asortate vestimentatiei. Purtate cu rochii de lana medii sau fuste din piele scurte, vor intoarce, cu siguranta, toate privirile.

Platformele

Platformele raman in continuare la moda, fiind foarte indragite de doamne datorita faptului ca sunt extraordinar de comode si adaptabile tuturor situatiilor. Pot fi purtate atat ziua, la birou, cat si seara, la un eveniment select, cu conditia de a fi asortate corespunzator. Pielea intoarsa este, in acest caz, o optiune demna de luat in calcul.

Ghetele cu toc si siret

Tocul lat si gros este o tendinta de baza a sezonului rece, iar pentru a fi pe deplin in pas cu moda, incalta ghetute prevazute cu talpa groasa si cu siret, a caror lungime sa acopere lejer glezna. Pe langa faptul ca ofera stabilitate si confort, acestea pot fi asortate cu usurinta oricarei tinute, fiind potrivite atat pantalonilor stramti si largi, cat si fustelor lungi sau celor mini. O alta veste imbucuratoare este ca aveti libertatea de a va alege culoarea preferata, caci acest model impune varietate la acest capitol.

Pantofi cu toc cui inalt

Mergem in cealalta extrema si aflam ca se poarta, din nou, tocurile cui, insa doar la modelele elegante de pantofi de seara. Deci nu scoateti de la naftalina cizmele sau ghetele cu toc cui, caci veti fi in afara tendintelor acestui sezon. Stim ca pantofii cu toc cui inalt sunt destul de incomozi si ca, fara experienta si perseverenta, purtatul lor devine un chin, insa, asa cum au promis designerii, toamna si iarna aceasta sunt caracterizate de confort. Astfel, acestia au mai trasat o conditie ca fiind obligatorie: talpa inalta.

Bocanci cu talpa plata si inalta

Incaltamintea cu talpa plata si inalta a facut furori inca de la inceputul anului 2015, fiind purtata de la sandale si papuci pana la tenisi. Ei bine, iata ca si in sezonul rece isi face simtita prezenta si accesorizeaza intr-un stil aparte bocancii. Daca, in aceasta toamna, comozii tenesi in culori intense cu talpa plata si inalta raman la putere, iarna nu schimbati in totalitate macazul, ci orientati-va catre bocanci caracterizati de o astfel de talpa. In plus, stilul hippie a fost o tendinta importanta in moda anului 2015, iar acesti bocanci intregesc perfect o astfel de tinuta.

Text: Madalina Manole