5 motive pentru care el se va intoarce la tine dupa ce ti-a frant inima

Atunci cand persoana cu care ai avut o relatie amoroasa o perioada lunga de timp si de care te-ai indragostit iremediabil te paraseste fara explicatii, tinzi sa te gandesti cum sa il faci sa se intoarca la tine. Dar oricate idei ai avea despre cum sa il recuperezi, afla ca nu merita timpul pierdut, pentru ca, de cele mai multe ori, fostii iubiti au acest talent de a se intoarce fara ca tu sa faci prea mari eforturi!

Si daca ex-ul tau este din categoria celor care se intorc dupa ce ti-au frant inima, ai grija ca acest gen de barbat va incerca sa te impresioneze asa cum nu a facut-o niciodata, doar pentru a te dezamagi din nou.  Iar daca te intrebi de unde stim, afla ca exista multe motive pentru care barbatii au tendinta de a face acest lucru. Daca ajungi sa-i intelegi insa, vei putea sa-ti dai seama daca atunci cand se intoarce la tine, te iubeste cu adevarat si ai destule motive bine intemeiate pentru a te impaca cu el.1. Nu e sigur că a luat decizia corectă

Nu multi dintre noi stiu cum ar trebui sa arate o relatie sanatoasa. Avem tendinta de a urma exemplele parintilor nostri atunci cand ne construim o relatie amoroasa, iar daca acestia au luptat in mod constant pentru relatia lor, si noi vom face la fel. In schimb, daca un barbat nu a avut un exemplu de relatie sanatoasa chiar de la parintii lui, va avea intotdeauna tendinta de a fugi la cea mai mica neintelegere.

Daca un barbat este obisnuit sa fuga de conflicte, se poate explica de ce pleaca de fiecare data cand lucrurile devin putin mai dure. Si acelasi lucru este valabil si pentru aceia care stau si indura aceste conflicte. Este posibil sa fii crescut cu anumite idei legate de o relatie, iar din acest motiv relatia voastra nu functioneaza, si pentru ei e mult mai usor sa plece din viata noastra. Atunci cand lucrurile par sa se linisteasca si li se face dor, se va intreba daca a luat intr-adevar decizia corecta. Devine confuz in ceea ce priveste decizia initiala si astfel se va intoarce in viata ta.

2. Nu mai este interesat de altcineva

Iarba este intotdeauna mai verde pe partea cealalta pana ajungi acolo si realizezi ca de fapt a fost doar o iluzie.

Unii barbati se tem de pierderea libertatii atunci cand isi iau un angajament si au tendinta sa plece atunci cand lucrurile devin putin cam intime. Deci, odata ce isi recapata liberatatea are posibilitatea sa se intalneasca si cu alte femei, ceea ce este perfect normal, dar cu toate acestea va avea tendinta sa caute in celelalte femei ceea ce aveai tu si va face comparatie chiar daca nu isi doreste acest lucru.

Acesta este momentul cand el isi va dori sa se intoarca la tine, pentru ca va realiza ca ceea ce a avut cu tine era intr-adevar prea bun pentru a renunta.

3. Îţi testează limitele

Poate ca nu face acest lucru in mod intentionat, dar daca fostul tau iubit se desparte de tine ca dupa aceea sa se intoarca in viata ta, cel mai probabil isi doreste sa iti testeze limitele si sa vada daca esti dispusa sa tolerezi un astfel de comportament. Poate nu e cel mai potrivit mod de a afla acest lucru, insa este unul dintre motivele pentru care va incerca sa se intoarca la tine.

Pana la urma daca il accepti din nou in viata ta, chiar daca stii cat ai suferit dupa el, este posibil ca el sa creada ca tu esti dispusa la astfel de compromisuri, si implicit sa faca asta din nou.

4. Se simte vinovat

Poate fostul iubit nu isi doreste sa te raneasca chiar daca v-ati despartit. De aceea, apare sentimentul de vinovatie si va incerca sa ramana prietenul tau, ceea e total gresit pentru ca astfel iti va face si mai mult rau.

Poate va face asta, pentru inceput, cu scopul de a se asigura ca esti bine dupa despartire. Nu realizeaza totusi ca e un mod gresit de a actiona deoarece iti va da impresia ca isi doreste sa se intoarca la tine.

5. Se simte vinovat că s-a despărţit de tine

Este cunoscut faptul ca toti suntem predispusi sa facem greseli, dar pana la urma rolul lor este de a invata o lectie de pe urma lor. Daca fostul iubit isi doreste sa se intoarca la tine, inseamna ca regreta decizia pe care a luat-o.

Se poate ca el sa nu fi fost prea calculat atunci cand a luat acesta decizie si cu siguranta s-a pripit. Ceea ce este important este sa stii cum sa faci fata unei asemenea situatii si sa faci mereu ceea ce consideri ca te face fericita, indiferent de consecinte.

Text: Iulia MIRICĂ