5 puncte slabe pe care orice femeie puternica le are in relatia de cuplu

5 puncte slabe pe care orice femeie puternica le areFemeile puternice sunt acele femei care pot zambi indiferent de problema cu care se confrunta, sunt acele femei care fac fata oricarei situatii pe care o intalnesc si depasesc cu capul sus obstacolele si, nu in ultimul rand, sunt acele femei independente care stiu sa-si conduca subtil relatia de cuplu. Insa, desi pare greu de crezut, si aceste femei au momentele lor de slabiciune si devin vulnerabile, mai ales in relatia de cuplu. Astfel, daca te identifici cu o „superwoman”, inseamna ca ai in portofoliu si aceste 5 puncte slabe pe care le descriem mai jos.Frica de a-l pierde

Teama de a ramane singura este resimtita de orice femeie, insa femeile puternice nu se tem de singuratate, ci de faptul ca partenerul de cuplu ar putea sa-si ia adio intr-o zi. Frica de a-l pierde innebuneste o femeie puternica si, de multe ori, o face sa-si piarda controlul. Nu trebuie sa te gandesti la viitor, ci sa te concentrezi asupra prezentului, astfel incat sa-ti consolidezi relatia in fiecare zi si sa nu-ti mai fie frica sa-l pierzi.

Gelozia

Cu toate ca fugim de gelozie si o negam, ea exista in fiecare dintre noi, intr-o doza mai mare sau mai mica. Important este ca aceasta sa nu fie lasata sa se transforme intr-o boala care sa afecteze iubirea dintre voi. Cu toate ca femeile puternice sunt, in majoritatea cazurilor, foarte sigure pe ele, iata ca, atunci cand vine vorba de partener, lasa gelozia sa le umbreasca mintea. Incearca totusi sa nu lasi acest moment de slabiciune sa-si puna amprenta intr-un mod negativ asupra voastra.

Nu te simti suficient de buna

Cu toate ca stii ca esti o femeie puternica si ai o stima de sine inalta, trebuie sa recunosti ca, din cand in cand, te uiti la iubitul tau si simti ca este prea mult pentru tine si te gandesti ca nu esti suficient de buna pentru el. Aceste ganduri nu vin neaparat din fragilitate, ci din inima, gandesti astfel pentru ca il iubesti cu adevarat si nu vrei sa-l dezamagesti, cu atat mai mult cu cat tie iti place sa fii cea mai buna in orice domeniu de activitate.

Teama de a face pasul urmator

Daca esti o femeie puternica si decisa, inseamna ca iti place sa ai totul sub control, iar ideea unei schimbari te poate speria si te poate face sa te simti mai slaba decat esti in realitate. Decizia de a va muta impreuna, de a oficializa relatia si cea de a face un copil pot fi astfel de momente in care sa simti ca pamantul iti fuge de sub picioare. Daca simti ca acest punct slab este puternic ancorat in mintea ta, atunci acorda-ti timp sa te obisnuiesti cu ideea inainte de a lua decizia finala.

Te gandesti la altul

Da, si acesta este un moment de slabiciune pe care orice femeie puternica il traieste cel putin o data in relatia de cuplu. Atunci cand gandul iti fuge la altul, nu trebuie sa te ingrijorezi, probabil va fi ceva trecator. Doar pentru ca te atrage alt tip nu inseamna ca trebuie sa-i fii si infidela iubitului sau ca trebuie sa pui punct relatiei. Pune sentimentele in balanta si invata sa fii un bun manager si in relatia de cuplu, nu doar in viata de zi cu zi.

Text: Madalina Manole