Femeile puternice si curajoase au aceste obiceiuri! Tu faci parte din aceasta categorie? Afla acum!

Femeile puternice si curajoase merita toate aplauzele noastre, insa, nu va ganditi ca ne referim doar la cele care isi demonstreaza atuurile prin sporturi extreme sau joburi riscante. O femeie puternica si curajoasa poate fi si aceea care isi retine lacrimile, respira profund, ignora gandurile negre, zambeste, se ridica si merge mai departe, indeplinindu-si cu brio sarcina primita. Ei bine, poate, oare, aceasta femeie sa-si mentina scutul la nesfarsit, indiferent de lupta si inamic? Iata, in continuare, ce trebuie sa faca orice femeie care-si doreste sa devina si sa se mentina, in continuare, puternica si curajoasa!Femeile si trista istorie din spatele feminismului

Pastreaza-ti mintea limpede!

Cine sa ne ofere relaxarea de care are nevoie creieru nostru daca nu noi insene? Daca un masaj te poate destresa usor, mintea nu se lasa pacalita de cateva minute de liniste sau singuratate. Pentru orice persoana este esential sa aiba mintea limpede, cu atat mai mult cu cat se afla in functie de conducere, insa pentru femei este esential avand in vedere multiplele roluri pe care trebuie sa le duca la capat zi de zi: de mama, de sotie, de prietena, de sefa sau angajata. Sunt multe aspecte in viata de zi cu zi care vin sa ne provoace stres, anxietate si panica. Trebuie sa le tratam cu calm, respirand profund si lucrand la capitolul rabdare.

Iata cum sa dobandesti personalitatea puternica feminina

Infrunta-ti fricile!

Fricile trebuie invinse caci frica nu le apartine conducatorilor si, prin urmare, nici persoanelor curajoase. Demonstreaza-ti ca esti o femeie puternica invingandu-ti frica si, daca ti se pare imposibil, atunci incurajeaza-te si mergi mai departe alaturi de aceasta frica. In anumite cazuri, teama este chiar un bun sfetnic, prevenindu-ne de pericolul la care ne supunem si obligandu-ne sa oferim mai multa atentie unei situatii. Nu continua in viata fara macar sa fi incercat sa-ti invingi temerile!

Aceste 7 lucruri indica puterea unei femei

Accepta realitatea!

In loc sa te plangi ca ceva este greu, imposibil sau periculos, ar trebui sa urmezi exemplul femeilor puternice si curajoase si sa te intrebi: „Care este cel mai rau lucru care se poate intampla daca…?”. O femeie-erou nu dramatizeaza niciodata, ci accepta realitatea, o cantareste si o analizeaza, isi face un nou scenariu pentru situatia data si-l joaca cu intelegere, bunavointa si convingere.

Femei care au revolutionat domeniul frumusetii

Fugi de rutina!

Orice femeie isi cauta un anumit grad de confort pentru a se simti bine in pielea ei, insa, nu este de ajuns sa-ti atingi un ideal si apoi sa stagnezi. Femeile puternice si curajoase au capacitatea sa o ia de la capat de fiecare data, cu alte date si in alt context. Daca ai un astfel de model in viata, incearca sa fugi de monotonie, fixeaza-ti teluri noi si aventureaza-te in experiente inedite. Fereste-te de rutina si incearca sa-ti invingi mereu limitele!

5 femei, 5 inventii de succes

Iarta si accepta!

Femeile puternice si curajoase au marea capacitate de a ierta, a intelege si a accepta oamenii din jurul lor asa cum sunt. Acesta este poate cel mai greu criteriu de selectie dar si acela care ii da valoare unei persoane. Aceasta calitate da dovada de inteligenta emotionala, un aspect strict legat de calitatea de a fi puternica si invingatoare. Puterea de a ierta si a accepta este o adevarata arma impotriva starilor depresive si a sentimentelor meschine care pot distruge scutul oricarui luptator.

Text: Madalina Manole