5 semne care indica ca nu aveti viitor comun

semneOrice relatie are si urcusuri si coborasuri si voi ati trecut deja peste foarte multe incercari. Cateodata va acceptati asa cum sunteti, insa, cateodata simtiti ca nu sunteti predestinati. In momentul in care confuzia si nesiguranta pun stapanire pe voi, ar trebui sa luati o pauza si sa va raspundeti singuri la cateva intrebari esentiale care va vor trezi la realitate. Iata care sunt primele si cele mai importante 5 semne care va indica daca va asteapta un viitor impreuna sau separat.Planuri de viitor diferite

Cel mai simplu mod de a descifra legatura dintre voi, este sa vorbiti despre viitor. Daca planurile nu coincid atunci mai mult ca sigur ca va veti indrepta pe cai diferite. Este posibil sa fiti de ceva vreme in relatie si sa aveti sentimente puternice, insa, nu este obligatoriu sa aveti si aceleasi teluri. Pune in balanta prezentul si viitorul si evalueaza factorul de comoditate care este foarte posibil sa va lege.

Efortul de a-i fi pe plac

Daca simti ca te fortezi prea mult pentru a-i fi pe plac este semn negativ. In momentul in care te suprasoliciti pentru a-l surprinde si pentru a-l impresiona sau, mai mult, te simti obligata sa te schimbi pentru a-i intra in gratii, este semn ca relatia nu va functiona si pe mai departe. Tine cont ca fiecare trebuie sa-l accepte pe celalalt asa cum este. Schimbarea nu trebuie impusa sau ceruta de nimeni, ci trebuie lasata sa vina de la sine, si asta in cazul in care simti ca asa este cel mai bine pentru tine, nu pentru el, nu pentru voi.

Nu te simti pe deplin fericita

Daca numarul momentelor de tristete si suparare depaseste numarul momentelor de bucurie, inseamna ca nu esti fericita. Este norma sa nu fie totul roz, insa, nici gri nu trebuie sa fie. Partenerul trebuie sa te multumeasca din majoritatea punctelor de vedere, si aici includem atat partea materiala, caci in viitor vor aparea copiii, cat si partea comportamentala.

Nu esti autentica

Daca atunci cand esti in preajma partenerului ai o personalitate diferita, trebuie sa tragi un semnal de alarma. Cumva iti este greu sa fii autentica in prezenta lui? Daca da, atunci gadeste-te ca nu vei putea sa joci dublu rol toata viata, cu atat mai mult cu cat in viitor veti fi impreuna zi si noapte. Schimbarea comportamentului nu inseamna neaparat falsitate, ci poti face asta involuntar, din aceasi dorinta de a-i fi pe plac de care am discutat mai sus. Trebuie sa fii originala, altfel el va iubi o iluzie, iar cand aceasta va disparea si relatia se va termina.

Nu sunteti conectati continuu

Fie ca locuiti impreuna, fie separat, daca aveti momente de distantare fara sa existe si un motiv anume, atunci e semn ca nu veti avea un viitor comun. Este normal sa-ti doresti un spatiu al tau si doar al tau, insa, cu limita. Daca pui frontiere si te deranjeaza cand el iti invadeaza lumea, atunci nu el iti este predestinat. De asemenea, daca si in momentele de intimitate simti nevoia de a fi doar tu cu tine, sau daca iti impartasesti nevoile si problemele altora, nu si iubitului, atunci nu are rost sa te gandesti la casatorie. Alte semne de incompatibilitate sunt si comunicarea slaba dintre voi, dezinteresul lui fata de necesitatile tale si indiferenta pe care o afiseaza in cazul unor evenimente importante pe care le traiesti.

Text: Madalina Manole