Ţinute comode și sexy pentru stat în casă

Anotimpul rece și semi starea de urgenţă în care ne aflăm ne vor ține mai mult în casă, astfel că avem nevoie să ne creăm un ambient cât mai comod. Acest lucru presupune și să ne adaptăm garderoba, alegând haine cât mai comode. Totuși, nu înseamnă să ne rezumăm la pijamale ori treninguri.

Ela Crăciun le-a împărtășit femeilor care o urmăresc online câteva idei despre cum pot fi comode, dar și sexy, cât timp stau acasă, și le-a prezentat cinci tipuri de ținute vestimentare ideale pentru această perioadă.

“Cei mai mulți dintre noi muncesc, de câteva luni, doar de acasă. Stăm în căminele noastre mai mult ca niciodată, astfel că putem fi tentați să nu mai acordăm atenție vestimentației de zi de zi, așa cum o făceam odinioară. Eu sunt, totuși, de părere că nu trebuie să ne rezumăm la treninguri și că avem nevoie să fim creativi și să avem grijă de imaginea noastră, ca respect atât pentru cei din jur, cât și pentru noi înșine. În plus, ne va ajuta să ne simțim mai bine și să nu pară că fiecare zi este la fel. Mie îmi place să alternez stilurile vestimentare chiar și în casă, pentru a fi atât comode, cât și sexy”, spune Ela Crăciun.

  • Cămașa supradimensionată. Este o soluție ideală, comodă și sexy, mai ales când o porți doar peste pantaloni scurți și pui în evidență picioarele.
  • Jeanși stretch și cămașă fină. Chiar dacă nu mai mergi zilnic la birou, nu uita totuși să îți aloci o vestimentație conformă și atunci când lucrezi de acasă. Te va ajuta să intri în mindset-ul de lucru și vei avea un look profesionist atunci când ai ședințe pe Zoom.
  • Pantaloni stretch din bumbac și bluză lejeră. De-a lungul zilei vor fi și activități casnice ori de joacă alături de copii, astfel că ai nevoie de o vestimentație și mai comodă, rezistentă la mișcări de tot felul. Chiar și un astfel de outfit aparent banal poate fi ales cu gust și frumos asortat, astfel încât și în aceste momente să te simți specială.

  • Pijamale de satin. Și orele dinainte de somn ori primele momente ale dimineții pot fi speciale cu o vestimentație care nu este deloc banală. Un outfit deux piece din satin, cu maiou din același material, poate fi o soluție ideală. Îți va induce o stare bună și te vei privi în oglindă cu mai mare bucurie.
  • Rochiță neagră scurtă. Da, nu mai există evenimente de seară la care să participăm și pentru care să ne pregătim outfitul elegant, însă asta nu înseamnă că acasă nu putem purta și ceva mai pretențios. O rochie scurtă, chiar și o Little Black Dress, adaptată locației, poate fi o soluție. Astfel îți vei îmbunătăți starea de spirit și îți vei impresiona partenerul, obișnuit să te vadă zi de zi în vestimentațiile de casă.