,,De la SOS Mama, la ZEN Mama”

Aflată la cel de-al treilea tiraj al cărţilor sale de succes,  ,,9 luni fără griji” şi ,,12 luni fără griji”, Ela Crăciun e hotărâtă să schimbe mentalitatea multor mame şi oferă în noul său e-book ,,De la SOS Mama la ZEN Mama” un set de reguli şi alternative sănătoase pentru a face faţă celor mai mari provocări.

,,Cred că mamele au nevoie să înveţe cum să se protejeze, în primul rând de toată mentalitatea învechită care se transmite încă la noi din generaţie în generaţie. A fi o mama bună nu înseamnă că trebuie să fii deprivată de somn sau că trebuie să te abandonezi complet, să renunţi la toate activităţile care îţi produc plăcere. Asta este de fapt reţeta pentru dezastru. A fi o mama bună înseamnă a fi o mamă echilibrată, o mamă fericită şi asta se obţine numai prin propria ta investiţie în tine”, a declarat Ela Crăciun despre mitul mamei eroine, un mit pe care îl demontează în totalitate în noul său E-book.

Un manual de instrucţiuni pentru proaspetele mămici, ,,De la SOS Mama, la ZEN Mama” este un e-book care cuprinde informaţii obţinute de la specialişti în domeniu, în frunte cu medicul primar neonatolog Dr. Alina Ilici, medicul specialist pediatru  Dr. Irina Antonescu şi medicul specialist dermato-venerolog Dr. Gabriel Balcangiu, iar echipei care a contribuit la furnizarea unor preţioase informaţii i se adaugă şi asistent-şef Neonatologie Adriana Florică, precum şi psihoterapeutul Ana Maria Paveluc.

Printre temele abordate de către Ela Crăciun în acest volum electronic se numără: setarea unor obiceiuri sănătoase pentru nou-născut, identificarea corectă a nevoilor, pregătirea copilului pentru somn şi depăşirea stărilor de anxietate şi depresie postnatală, pentru a enumera doar câteva dintre acestea.

,,În cele 101 pagini de material și 8 video-uri vei găsi informații valoroase care să te ghideze pe tot parcursul setării unei rutine de masă, somn și îngrijire pentru bebeluș, răspunsuri la cele mai arzătoare întrebări ale unei mămici (ce fac când ajung cu bebelușul din maternitate? cum știu că bebelușul e bine? ce fac dacă are febră? cum îi fac baie bebelușului? cum gestionez temerile de manevrare a bebelușului? cum trec peste depresie și sentimentele de neputință?) și drumul către o relație echilibrată cu bebelușul tău, partenerul tău și, cea mai importantă – relația cu tine”, a concluzionat Ela Crăciun.

E-book-ul,,De la SOS mama, la ZEN mama” face parte dintr-un pachet special, disponibil în exclusivitate pe site-ul său, un nou brand marca Ela Crăciun, care pune la dispoziţia tinerelor mame şi un curs complet intitulat ,,ZEN mama”, care cuprinde pe lânga e-book-ul de 101 pagini, 8 video-uri explicative şi 4 workbook-uri.

Bettina Cristea

foto: PR