5 tipsuri pentru a avea un ten luminos ca J.Lo

Jennifer Lopez a apărut la ultimele evenimente foarte glam, lucru care nu se datora neapărat ţinutei, ci aspectului pielii. Celebra vedetă în vârstă de 50 de ani spune că tenul ei arată foarte luminos datorită faptului că se odihneşte cel puţin opt ore pe noapte.

Actriţa şi cântăreaţa americană este una dintre vedetele cu cel mai frumos ten. Pentru a avea un chip tot timpul odihnit, ea respectă cu stricteţe anumite reguli:1. Consumă doar produse proaspete

J.Lo, la fel ca multe alte celebrităţi, mănâncă multe fructe şi legume proaspete şi se hidratează des.

2. Nu bea alcool şi nu fumează

De asemenea, soţul ei susţine că vedeta nu fumează şi nu consumă niciodată alcool.

https://www.instagram.com/p/B5lxb2qJ7AD/

3. Gândeşte pozitiv

Cântăreaţa are voință şi o gândire pozitivă, lucru pe care l-am fi ghicit având în vedere tot succesul pe care l-a obținut în cariera sa, dar poate fi surprinzător să afli că Lopez crede că frumusețea este o stare de spirit.

4. Mulţumeşte naturii că este binecuvântată

J.Lo recunoaşte că are grijă de sănătatea ei, dar nu uită să mulţumească naturii că are gene bune. Ea recunoaşte că bunica şi mama ei au avut tenul la fel de luminos şi întins.

https://www.instagram.com/p/B32qx6-pN15/

5. Foloseşte creme cu SPF şi acid glicolic

După fiecare concert sau după antrenamente sau repeţii, oricând transpiră, Jennifer se spală foarte bine pe faţă. Seara, nu uită niciodată să se demachieze şi îşi menţine tenul hidratat cu creme. Pe timp de zi ea renunţă, de obicei, la make-up şi foloseşte cremă cu SPF şi acid glicolic.

De-a lungul carierei, Jennifer Lopez a vândut peste 50 de milioane de albume în întreaga lume. Revista Forbes a estimat averea divei la 325 milioane de dolari, aceasta ocupând poziția a 7-a în topul celor mai bogate femei din industria muzicii.

Iată cum poţi avea un trup sculptat ca al vedetei!

Text: Bettina Cristea