7 ani de Eden Spa

shutterstock_81137767Eden Spa a implinit 7 ani de viata, ocazie cu care se transforma. Daca pana acum erati obisnuiti sa va relaxati si sa va rasfatati, de acum inainte sanatatea, starea de pace interioara si conexiunea cu energia universala isi fac si ele locul. Astfel, locatia Eden Spa Negulici devine Mind&Body Detox.

Aceasta schimbare inseamna dezvoltare personala, inseamna crestere spirituala, inseamna grija pentru suflet si include nemijlocit grija pentru corpul nostru fara de care cele de mai sus nu sunt posibile.

Instrumentele pe care conceptul Mind&Body Detox le pune la dispozitia clientilor sunt: terapii complementare si de medicina alternativa ca ayurveda, reflexoterapia, acupunctura, masajul in formele lui variate si cu scopuri diferite, diverse forme de miscare ca pilatesul sau fitnessul asistat si gimnastica in apa, yoga si Tai Chi Chuan ca forme de miscare, armonizare si echilibrare energetica, meditatia, respiratia transformationala in premiera in Romania, consultatii de nutritie si stil de viata, masurarea nivelului de stres prin metoda coerentei cardiace, seminarii educative de stil de viata, workshopuri de dezvoltare personala si intalniri cu scop de dezvoltare spirituala.

Eden Spa, infiintat in 2005 ca primul centru spa de zi din Bucuresti, a evoluat continuu atat prin dezvoltarea serviciilor la nivel calitativ, prin introducerea de concepte noi pe piata romaneasca de profil, cat si prin dezvoltarea de centre proprii in alte locatii din Bucuresti si din tara; in prezent, Eden Spa numara 3 locatii operationale.

 

Text: Ruxandra Raica