Actori români pe covorul roșu de la Festivalul Internațional de Film de la Berlin

Festivalul Internațional de Film de la Berlin, cunoscut și ca Berlinala, este unul din cele mai importante festivaluri de film din lume, alături de evenimente similare de la Cannes și Veneția. Prima ediția a festivalului a avut loc în 1951.

Cea de-a 73-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Berlin se desfășoară în perioada 16 – 26 februarie 2023.

Farmaciștii Catena recomandă SunewMED+ balsam pentru buze Gold Kiss, un balsam de buze transparent in forma de minge, pe baza de unt de Shea din nucile arborelui African Shea Parka, cu parfum de vanilie.

Printre filmele prezentate în cadrul festivalului de film de la Berlin 2923 se află și două filme românești, dar acestea nu intră în competiția oficială.Două filme românești la Festivalul de Film de la Berlin

Alec Secăreanu și Ana Ularu și-au făcut apariția pe covorul roșu de la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, unde filmul Spy / Master în care joacă, a avut premiera mondială la Berlin.

Pentru prima dată în istoria Festivalului Internațional de Film de la Berlin, unul dintre cele mai importante din lume, un serial românesc a fost inclus în categoria Berlinale Series. Spy / Master, o producție Max Original, a avut premiera mondială luni, 20 februarie, în cadrul unui eveniment dedicat, la care au participat peste 270 de invitați. Echipa serialului Max Original a fost prezentă la premiera de la Festivalul Internațional de Film de la Berlin.

Pe celebrul covor roșu de la Berlin au fost și actorii Alec Secăreanu, Ana Ularu, Svenja Jung, Parker Sawyers, Andreea Vasile, Laurenţiu Bănescu, Alexandra Bob, alături de scriitoarele Adina Sădeanu şi Kirsten Peters, regizorul Chris Smith şi producătorii Warner Bros. Echipa românească a avut mulți susținători, inclusiv pe regizorul Tudor Giurgiu, care s-a fotografiat acolo și a postat imagini și felicitări pe contul său de socializare.

Actrițele Andreea Vasile și Ana Ularu au mulțumit, de asemenea, pe conturile lor de socializare, pentru prezența la eveniment. ”Suntem foarte onorați și fericiți că am fost prezenți aici. Mulțumim, Berlinale, că ne-ai găzduit. Felicitări întregii echipe care s-a ocupat de Spy/ Master, sunteți grozavi.”, a notat actrița Andreea Vasile pe Instagram.

„Premiera Spy/ Master în cadrul unui festival atât de important precum Berlinale a fost o mare bucurie pentru noi. Evenimentul a fost sold out într-un minut de când au apărut biletele pe site-ul festivalului. Interesul pentru serial şi reacţiile de după vizionare ne-au demostrat că publicul de festival e deschis şi la poveşti cu arcuri mai lungi şi fire narative care încep aici şi se vor continua la câteva luni după, acasă pe platforma de streaming”, a spus Ioanina Pavel, producător creativ „Spy/ Master”.

Foto: Instagram, okmagazine.ro