Actorii de la Hollywood, imaginile marilor case de modă

Vedetele de la Hollywood nu stau degeaba nici atunci când sunt departe de platourile de filmare, mulți dintre actorii de renume sunt imagini ale unor branduri celebre de modă.

Farmaciștii Catena recomandă Crema Rilastil Daily Care pentru exfoliere care purifică și redefinește textura pielii, pentru o curățare în profunzime a tenului.Bradley Cooper, noul brand ambassador Louis Vuitton

Brandul Louis Vuitton a anunțat că Bradley Cooper este noul lor ambasador.  Celebrul actor american va fi noua imagine a ceasului Tambour, care sărbătorește cea de-a 20-a aniversare.

În prima sa campanie pentru brand, actorul în vârstă de 47 de ani întruchipează ceasul Tambour Twenty, o ediție foarte limitată a acestui ceas iconic.

Cu această ocazie, un scurtmetraj a fost filmat de regizorul laureat al Oscarului Damien Chazelle. Imaginile alb-negru ale campaniei au fost surprinse de fotograful Boo George.

Primul ceas al mărcii

În 2002, Louis Vuitton a prezentat primul său ceas Tambour, inspirat de toba engleză. Douăzeci de ani mai târziu, Louis Vuitton dezvăluie Tambour Twenty. Tambour Twenty se distinge prin mai multe elemente noi, inclusiv o gravură pe spatele carcasei.

Johnny Depp, imagine Dior Souvage

Johnny Depp a semnat un nou contract cu Dior pentru a rămâne imaginea parfumului Sauvage, pe care o promovează din 2015.

Chiar și la vârsta de 59 de ani, Johnny Depp își menține statutul de fashion icon, dovadă fiind această reînnoire a imaginii pentru parfumului Dior Sauvage.

Depp a făcut o ședință foto cu Williams și opera de artă rezultată este  folosită într-o nouă campanie publicitară Dior.

Jake Gyllenhaal, imagine Cartier

Creat de Louis Cartier în 1904 pentru aviatorul Alberto Santos-Dumont, ceasul Santos de Cartier a fost primul ceas de mână modern, creat inițial pentru a ajuta aviatorii să știe ora în timpul zborului. Designul său distinctiv, cu șuruburi vizibile și o siluetă pătrată îndrăzneață, s-a adaptat fără efort vremurilor de la crearea sa – rămânând în același timp fidel inspirației ce depășește limitele ceasului.

Designul ceasului Santos de Cartier simbolizează ceasornicaria CARTIER, bazându-se pe conceptul de formă, un gust pentru minimalism, precizia proporțiilor și, în sfârșit, un ochi pentru detalii. Actorul și ambasadorul Cartier Jake Gyllenhaal exemplifica natura îndrăzneață a ceasului Santos de Cartier.

Iulia Mirică

Foto: google images