Actorii Tom Cruise si Robert Downey Jr., in negocieri pentru comedia El Presidente

Tom-Cruise-tom-cruise-4284356-1043-1500Studiourile Warner Bros. se afla in tratative cu doi mari actori de la Hollywood pentru cel mai nou proiect in materie cinematografica.

Se pare ca cei de la studiourile Warner Bros. se pregatesc pentru realizarea unei comedii de actiune intitulata El Presidente iar printre actorii vizati se numara Tom Cruise si Robert Downey Jr.. Povestea filmului ii apartine lui Dan Goor, scenaristul serialului TV Parks and Recreation.

Producatorii au decis ca Tom Cruise si Robert Downey Jr. reprezinta cheia succesului comediei. Astfel, cei de la Warner Bros. il doresc pe Tom Cruse in rolul unui membru al Serviciilor Secrete, a carui misiune este de a-l proteja pe Presedintele Statelor Unite, personaj interpretat de Downey Jr.

Calitatile actoricesti ale celor doi nu pot fi trecute cu vederea, acestia fiind in prezent implicati in foarte multe proiecte cinematografice. Tom Cruse filmeaza in prezent la SF-ul Oblivion, iar in programul sau urmeaza One Shot, thrillerul SF All You Need Is Kill, dar si reboot-ul lui Van Helsing. In ceea ce-l priveste pe Downey Jr., acesta urmeaza sa inceapa in cateva saptamani filmarile la filmul Iron Men 3.

Desi producatorii inca se afla in negocieri cu cei doi actori, sunt sigura ca cinefilii si nu numai ar fi incantati de o colaborare intre Tom si Downey Jr. in acelasi film.

 

Text: Andreea Popescu