Actorul Ben Affleck are iubita noua la 3 luni dupa divort! Cine este si cum arata

FOTO: Dupa divort, Ben Affleck si Jennifer Garner pastreaza relatia de amicitie de dragul celor trei copii. 

Celebrul actor Ben Affleck are deja o relatie, chiar daca au trecut numai trei luni de la divortul de actrita Jennifer Garner. Se pare ca acesta avea deja o legatura cu producatoarea de televiziune Lindsay Shookus (37 de ani) inainte de pronuntarea divortului.

Surse apropiate iubitei lui Affleck au declarat pentru etonline.com ca aceasta s-a despartit la randul ei de sotul Kevin Miller, care este tot producator, si ca se pregateste la randul ei sa divorteze pentru a se concentra pe noua relatie.Au ramas prieteni dupa despartire

„Lindsay si Kevin traiesc separat deja, dar au ramas prieteni. S-au despartit in urma cu ceva timp. Au realizat ca este mai bine ca relatia lor sa continue ca una de amicitie. Chiar si acum se intalnesc la locul de munca si isi beau cafeaua impreuna, pentru ca lucreaza in aceeasi cladire.”, a declarat sursa amintita.

FOTO: Ben Affleck, alaturi de noua sa iubita, Lindsay Shookus.

Noua iubita a lui Ben Affleck a fost descrisa ca o persoana foarte simpatica, obisnuita. Shookus si-a cunoscut fostul sot in 2002, in timpul filmarilor pentru emisiunea Saturday Night Live, iar in 2010 s-au casatorit. Cei doi sunt parintii unei fete.

Ben Affleck si Jennifer Garner au divortat dupa un mariaj de zece ani. Cei doi au pastrat relatia de dragul celor trei copii pe care ii au impreuna si iesirile lor comune sunt dedicate exclusiv celor mici. Se pare ca singurul lucru pe care Jennifer i la cerut lui Ben dupa despartire a fost sa fie un tata bun. Actrita a ramas sa locuiasca impreuna cu Violet, Seraphina şi Samuel, iar Affleck s-a mutat pe o proprietate din Brentwood.

Text: Oana Baltoc

Foto: Hepta; Google Images